Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Θα βελτιωνόμαστε”

“Θα βελτιωνόμαστε”

soulis markopoulos

soulis markopoulos

Ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά προβληματισμένος από τα λάθη της ομάδας του εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι η επιθετική άμυνα βοήθησε την ομάδα, ωστόσο τα λάθη στα ριμπάουντ στοίχισαν και πάλι. Ακόμα, υπογράμμισε ότι η ομάδα αναζητά παίκτη για κάτω από την ρακέτα, ενώ δήλωσε συγκινημένος για τα όσα έχει πετύχει με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Ευχαριστώ το σωματείο για την τούρτα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που πάλεψε όλο το παιχνίδι. Ξέραμε ότι η αντίπαλη ομάδα είχε πολλούς τρόπους να εκφραστεί. Θέλαμε να αντιπαρέλθουμε με επιθετική άμυνα. Όμως, δεν το κάναμε συνέχεια, γεγονός που βοήθησε την αντίπαλη ομάδα. Ξέραμε ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Παιχνίδι με το παιχνίδι θέλουμε να βελτιωνόμαστε“.

Για τα ριμπάουντ: “Δεν είναι ακριβώς ο αριθμός των ριμπάουντ που χάνουμε. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε. Η αντίπαλος είχε πολλούς καλούς σουτέρ, με αποτέλεσμα να κάνουμε αλλαγές την τελευταία στιγμή. Όμως πρέπει να το λύσουμε“.

Για τον Χάτσερ και το αν βοήθησε και τους συμπαίκτες του: “Πιστεύω κάθε παίκτης βοηθά την ομάδα. Δεν παίζει ρόλο ποιος έβαλε όλα τα καλάθια“.

Για τη μη ισορροπία στην επίθεση: “Τέλειοι δεν είμαστε. Γνωρίζω τις αδυναμίες. Λίγες ομάδες έχουν ισορροπία κοντά στο καλάθι. Πάντα υπάρχουν προβλήματα“.

Για τς 300 παρουσίες του στον πάγκο του ΠΑΟΚ: “Θέλω να ευχαριστήσω τις διοικήσεις του ΠΑΟΚ. Αυτή η ομάδα έχει ιστορία, πρωταθλήματα και είναι τιμή για έναν προπονητή να είναι εδώ“.

Για το πρώτο ματς το 1994 και το αν πίστευε ότι θα έφτανε ως εδώ: “Σίγουρα δεν το είχα σκεφτεί και ούτε το γνώριζα. Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Αν το σκεφτεί κάποιος είναι μεγάλη η συγκίνηση“.

Για το αν στοχεύει στις 400 παρουσίες στον πάγκο: “Πάνω από όλα η υγεία“.

Για το αν υπάρξει κάποια προσθήκη: “Πρέπει κάτι να βρεθεί στη ρακέτα. Ακόμα δεν έχουμε βρει κάτι“.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Ούρος Ντούβνιακ, ο οποίος δήλωσε: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το ξέραμε ότι θα ήταν έτσι, κάθε αρχή είναι πολύ δύσκολη. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη, παλέψαμε για αυτήν. Ξέραμε ότι δε γινόταν να παίξουμε σε αυτό το ρυθμό 40 λεπτά και επέστρεψαν με την άμυνα ζώνης. Κάναμε κάποια λάθη, όμως το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ“.

Για το τι κρατά εκτός από τη νίκη: “Την επιθετική άμυνα. Κάναμε κάποια λάθη στα ριμπάουντ, αλλά παρ’ όλα αυτά παλέψαμε 40 λεπτά στην άμυνα. Επιθετικά, ήταν καλό το τρανζίσιον“.

Για την εμφάνισή του: “Το σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση, αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…