Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Θα διεκδικήσουμε διακρίσεις”

“Θα διεκδικήσουμε διακρίσεις”

cooper papantoniou aek krasny

cooper-papantoniou-aek-krasny

Η ΑΕΚ έχει αρχίσει να ανεβάζει στροφές, προερχόμενη από δύο σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα θέλει να διατηρήσει το απόλυτο στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, στοχεύοντας αποκλειστικά στη νίκη στο εκτός έδρας αυριανό παιχνίδι με τον Κόροιβο για την τέταρτη αγωνιστική της Basket League.

Ο Νώντας Παπαντωνίου ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας πως η Ένωση έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει διακρίσεις.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Έχω ξαναγράψει, ότι πιστεύω απόλυτα στην ομάδα μας. Αυτό, που επιβαλλόταν ήταν να βγάλουμε τη δουλειά, που κάνουμε στην προπόνηση και στους αγώνες. Νομίζω, ότι σιγά-σιγά συμβαίνει αυτό. Οι οπαδοί μας έχουν υψηλές απαιτήσεις. Λογικό να έχουν.

Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Δεν συνηθίζω να μιλάω για προβλήματα, αλλά είναι γεγονός ότι υπήρξε, και υπάρχει ακόμα κακοδαιμονία. Ήταν λογικό να ταραχθεί η ομάδα. Με απόλυτη αφοσίωση, ωστόσο, στις εντολές των προπονητών μας θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να διεκδικήσουμε με αξιώσεις διακρίσεις.

Στο Πρωτάθλημα έχουμε μπροστά μας τον Κόροιβο. Η αναμέτρηση μόνο εύκολη δεν είναι. Είναι γεγονός, ότι πρόκειται για μια ομάδα, που έχει πλάνο και αναμένεται να προβάλλει σθεναρή αντίσταση. Θεωρώ, ωστόσο, ότι βρισκόμαστε σε ανοδική τροχιά, όπως ξαναείπα. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Στον τελευταίο αγώνα της Ευρώπης δείξαμε ένα μέρος της δυναμικής μας. Προχωράμε.

Σας ευχαριστώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…