Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ταπεινωτική ήττα”

“Ταπεινωτική ήττα”

soulis markopoulos

soulis markopoulosΟ ΠΑΟΚ γνώρισε τη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη Basket League, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να εμφανίζεται απογοητευμένος από τη σημερινή (17/10) εικόνα της ομάδας του κόντρα στην Κηφισιά.

Ο 66χρονος τεχνικός στάθηκε, κυρίως, στην αμυντική χαλάρωση των παικτών του που, κατά συνέπεια, προκαλούσε άγχος στον επιθετικό τομέα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Μπράβο στην Κηφισιά, άξιζε τη νίκη. Ήταν μία ταπεινωτική ήττα που δεν αρμόζει στο όνομα του ΠΑΟΚ. Είπα στους παίκτες πως, αν χαλαρώσουν αμυντικά, θα είναι δύσκολο ματς. Όταν δέχεσαι 44 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, σημαίνει πως δεν είσαι συγκεντρωμένος.

Σε όλα τα σημεία δεν παίξαμε άμυνα. Όταν δεν παίζεις άμυνα, έχεις άγχος επιθετικά και δεν έχεις “καθαρό” μυαλό.

Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, είναι πρόβλημα για εμάς η ψυχολογία που έχουν οι παίκτες. Είχαν μεγάλη ατονία σε άμυνα κι επίθεση. Δεν μπορείς να έχεις μηδέν φάουλ και να αφήνεις να κάνουν ντράιβ οι αντίπαλοί σου. Πρέπει να είσαι χαμένος στο γήπεδο.

Ο Μαυροειδής έχασε 3-4 λέι απ. Αν τα έβαζε, θα είχε 14 πόντους. Όταν έχεις διαφορά 12 πόντων, δεν μπορείς να τη χάνεις. Κάναμε χαζά φάουλ κι υποπέσαμε σε τέσσερα λάθη στις πρώτες επιθέσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …