Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τα εισιτήρια με Μπεσίκτας-Ολυμπιακό

Τα εισιτήρια με Μπεσίκτας-Ολυμπιακό

paok kosmos

paok-kosmos

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε εκτός έδρας χθες (21/10) από την Ζενίτ, ενώ δίνει δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη. Μετά από αυτά τα δύο παιχνίδια, ωστόσο, ακολουθούν δύο μεγάλες εντός έδρας αναμετρήσεις, με Μπεσίκτας και Ολυμπιακό, με τους ανθρώπους του “Δικεφάλου του Βορρά”, να καλούν τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει τους παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Οκτωβρίου 2015, διατίθενται τα εισιτήρια για τους δύο επόμενους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ, με την Besiktas που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 19:00 για την 3η αγωνιστική του Eurocup και για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 για την 4η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Περιμένουμε στο PAOK Sports Arena όλους τους φιλάθλους μας και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που έχουν ήδη εξασφαλίσει την είσοδό τους στο γήπεδο, αλλά και όσους προμηθευτούν απλά εισιτήρια, η διάθεση των οποίων ξεκίνησε από σήμερα.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

Τα εισιτήρια διαρκείας ΙΣΧΥΟΥΝ σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και η διάθεσή τους συνεχίζεται.

Οι τιμές των εισιτηρίων και για τα δύο παιχνίδια, ΠΑΟΚ – Besiktas και ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός είναι…

ΤΙΜΗ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
10€
Όλα τα διαζώματα του γηπέδου
15€
108, 109, 110, 111
25€
VIP 1,2,5
50€
VIP GOLD
100€
VIP LOUNGE

Τα εισιτήρια και για τους αγώνες διατίθενται και από το PAOK Sports Arena, ωστόσο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, την αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρία, είναι καλό να προτιμηθούν και άλλοι τρόποι για την απόκτηση εισιτηρίου και πιο συγκεκριμένα…
Online μέσω του δικτύου της Tickethour, 24 ώρες το 24ωρο
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.
Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.
Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδώ www.tickethour.com
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας της tickethour και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.
Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.
Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ
Πωλητές easy pay της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω των πωλητών easy pay των καταστημάτων της τράπεζας Πειραιώς και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και του εκτυπωμένου voucher της τράπεζας Πειραιώς.
Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Το ωράριο διάθεσης εισιτηρίων από το PAOK Sports Arena είναι…
Για τους αγώνες ΠΑΟΚ – Besiktas και ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός…
Πέμπτη (22/10): 12:00-19:00
Παρασκευή (23/10): 11:00-19:00
Δευτέρα (26/10): 16:00-19:00
Τρίτη (27/10): 10:00-19:00
Τετάρτη (28/10): 12:00 – ώρα έναρξης αγώνα ΠΑΟΚ – Besiktas

Μόνο για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Πέμπτη (29/10): 10:00-19:00
Παρασκευή (30/10): 10:00-19:00
Δευτέρα (2/11): 10:00- ώρα έναρξης αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…