Κεντρική Διεθνή Τα αποτελέσματα (Eurocup)

Τα αποτελέσματα (Eurocup)

randal falker sluc nancy ec14 photo gillaume ramon sluc nancy

randal-falker-sluc-nancy-ec14-photo-gillaume-ramon-sluc-nancy

Πρεμιέρα είχαμε σήμερα (13/10) για το Γιούροκαπ με τις Λε Μαν και Γκραν Κανάρια για τον δεύτερο (Β) όμιλο και τις Νανσί και Βαλένθια για τον τρίτο (Γ) να κάνουν ποδαρικό στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Νανσί – Βαλένθια 71-74
Λε Μαν – Γκραν Κανάρια

Νανσί – Βαλένθια

Με το δεξί, μπήκε η Βαλένθια στο φετινό Γιούροκαπ, καθώς στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του τρίτου Ομίλου της διοργάνωσης επικράτησε της Νανσί, με 74-71

Το πρώτο μέρος ήταν ντέρμπι. Αμφότερες οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και οι διαφορές δεν ξέφευγαν πάνω από τους 4, με την Βαλένθια να έχει ένα μικρό προβάδισμα, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο στο 36-33.

Στην επανάληψη, οι Γάλλοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να τρέξουν ένα επιμέρους σκορ 15-6 μέχρι και το 27‘. Οι “νυχτερίδες” όμως δεν το έβαλαν κάτω, με αποτέλεσμα να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια (49-49) στο 28:50. Το ντέρμπι συνεχίστηκε και το τριαντάλεπτο έκλεισε στο 55-54 υπέρ της Νανσί.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στο τέταρτο δεκάλεπτο με τις “νυχτερίδες” να παίρνουν τη νίκη, με το τρίποντο του Βαν Ρόσομ στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 33-36, 55-54, 71-74.
ΝΑΝΣΙ (Ουέιζ): Ραιβιό 5 (1), Σεν 13, Πάνκο 13 (2), Σι 7 (1), Πιετρίς 4, Μακρι 9, Τουκέρ 12 (2), Μπελ 8 (2).
ΒΑΛΕΝΘΙΑ (Μαρτίνεζ): Στέφανσον 10 (2), Βαν Ρόσομ 12 (2), Σάτο, Λούσιτς 9 (1), Ντούμπλιεβιτς 13 (1), Βιβς, Μαρτίνεζ, Σαν Εμετέριο 6, Σουρνά 6 (2), Χάμιλτον 8, Σίκμα 10 (1).

Λε Μαν – Γκραν Κανάρια

Με το δεξί, στο φετινό Γιούροκαπ, μετά τη Βαλένθια, μπήκε και η έτερη ισπανική ομάδα, Γκραν Κανάρια, η οποία στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής, επικράτησε με 79-74 της Λε Μαν.

Η ομάδα των Καναρίων νήσων με την απόδοσή της στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο πήρε τη διαφορά που χρειαζόταν και πήγαινε στην τελευταία περίοδο χωρίς άγχος. Ωστόσο λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο καθώς η Λε Μαν έκανε την αντεπίθεση της και κατάφερε να φέρει τούμπα το παιχνίδι στο 38′ κάνοντας το 71-68. Όμως στο τέλος η Γκραν Κανάρια ξύπνησε και κατάφερε να φτάσει στην τελική επικράτηση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…