Κεντρική Basket League ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT “Στόχος η παραμονή”

“Στόχος η παραμονή”

barlos

Στην πρεμιέρα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (10/10, 17:00) το νεοφώτιστο Λαύριο αντιμετωπίζει την επίσης νεοφερμένη στην κατηγορία Καβάλα, στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Ο Νίκος Μπάρλος έγραψε στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στην εξαιρετική και μεγάλη πρόοδο που έχει κάνει η ομάδα, ενώ τόνισε πως παρά τις δυσκολίες που θα υπάρξουν στη διάρκεια της σεζόν, στόχος της ομάδας είναι η παραμονή.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Παρότι η ομάδα κλήθηκε στο παρά ένα να συμμετέχει στην Α1, όσοι ανήκουν στον σύλλογο, κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες και το Λαύριο είναι πανέτοιμο από κάθε άποψη να δώσει το “παρών” στη μεγάλη κατηγορία. Τόσο αγωνιστικά, όσο και οργανωτικά το Λαύριο έχει κάνει τεράστια βήματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και αυτό οφείλεται στο μεράκι και την αγάπη που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι η χρονιά θα είναι η πρώτη της ομάδας στην Α1, άρα θα έχει για μεγάλο διάστημα αναγνωριστικό χαρακτήρα, πιστεύω ότι στο τέλος της σεζόν θα πετύχουμε τον στόχο της παραμονής.

Κι επειδή μυστικά δεν υπάρχουν σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και να κυνηγάμε σε κάθε ματς τη νίκη. Αναφορικά στην πρεμιέρα με την Καβάλα, πάντα ο πρώτος αγώνας της σεζόν έχει ιδιαιτερότητες. Το γεγονός ότι θα αγωνιστούν δύο ομάδες που ανέβηκαν μαζί από την Α2 στην Α1, είναι μία από αυτές. Από εκεί και πέρα εμείς θα προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων, ανεξαρτήτως αντιπάλου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT

Δειτε επισης

Λαύριο: Ανησυχία για Σάβιον Φλαγκ

Πρόβλημα με Φλαγκ, για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη. Προβληματίζει τους ανθρώπους του Λαυρ…