Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Στις λεπτομέρειες”

“Στις λεπτομέρειες”

0Olympiacos Galatasaray Filiko Papapetrou

0Olympiacos-Galatasaray-Filiko-Papapetrou

Απόλυτα αφοσιωμένος στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο άσσος του Ολυμπιακού, στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ, μίλησε για την νίκη επί της Τσεντεβίτα, ενώ υπογράμμισε ότι το ντέρμπι με τους “πράσινους”, θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά:
“Ελπίζω όλοι να είστε καλά. Έπειτα από μια εβδομάδα τα λέμε ξανά και χαίρομαι γι αυτό. Όπως σας είχα αναφέρει και στο πρώτο μου blog εδώ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, θα τα λέμε μαζί όλο τον χρόνο. Οπότε έχουμε πολλά να πούμε και όχι μόνο μπασκετικά.

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται περιελάμβανε την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας και εμείς δώσαμε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών στο Ηράκλειο. Και λέω ειδικών συνθηκών γιατί η φυσικά μας έδρα, το ΣΕΦ, θα ήταν άδειο αν παίζαμε εκεί λόγω τιμωρίας και έτσι επιλέξαμε να παίξουμε στο Ηράκλειο της Κρήτης μπροστά στο κοινό μας. Ήταν μια εξαιρετικά όμορφη εμπειρία. Ο κόσμος μας αγκάλιασε και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Το παιχνίδι με την Τσεντεβίτα μόνο εύκολο δεν ήταν, αλλά ευτυχώς καταφέραμε να ξεκινήσουμε όπως θέλαμε τη σεζόν στην Ευρωλίγκα. Πλέον αφοσιωνόμαστε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η σεζόν τρέχει τόσο γρήγορα που δεν μπορείς να σκέφτεσαι παρά ελάχιστες ώρες τι έγινε σε ένα ματς καθώς λίγα 24ωρα μετά ακολουθεί ένα άλλο. Τώρα έχουμε τον Παναθηναϊκό και τίποτα άλλο στο μυαλό μας.

Η αναμέτρηση αυτή πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες όπως και κάθε άλλο ντέρμπι μεταξύ μας. Συνεπώς θα πρέπει να κάνουμε σωστά τα μικρά πράγματα. Κάθε είδους. Ένα ριμπάουντ, μια κατοχή, ένα άστοχο σουτ, όλα μπορούν να κρίνουν το ματς. Οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…