Κεντρική Διεθνή “Σημαντική η απόκτηση του Σλούκα”

“Σημαντική η απόκτηση του Σλούκα”

Zelico Obradovic

Zelico Obradovic

Ως μια ποιοτική προσθήκη και έναν παίκτη που έχει το “know-how” για να κερδίζει τίτλους, χαρακτήρισε τον Κώστα Σλούκα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, επεσήμανε πως η ομάδα του, θα αποτελέσει το επόμενο βήμα στην καριέρα του διεθνή γκαρντ, αναφέρθηκε στο νέο ρόστερ και την έλευση του Πέρο Άντιτς αλλά και στους στόχους της Φενέρ.

“Ο Κώστας είναι πολύ ποιοτική επιλογή. Έχει πάρει δύο φορές την Ευρωλίγκα και έχει πάει στον περσινό τελικό. Ήταν σημαντικό να έρθει στην ομάδα και να κάνει το επόμενο βήμα στην σπουδαία καριέρα του. Είναι σημαντικό να παίρνεις παίκτες που ξέρουν πως είναι να παίζεις και να κερδίζεις τελικούς” επεσήμανε αρχικά ο Ζοτς και συνέχισε:

“Αλλάξαμε αρκετά την ομάδα, έχουμε πολλούς νέους παίκτες αυτή τη σεζόν. Πήραμε παιδιά που πιστεύουμε πως θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά. Το πρόβλημα της ομάδας μου είναι ότι έλειπαν οκτώ παίκτες στο Ευρωμπάσκετ, κάναμε προετοιμασία χωρίς αυτούς.

Πήραμε τον Έκπε Ούντο και θέλουμε να τον αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο Άντιτς μου είπε ότι θέλει να φύγει από το ΝΒΑ, κι εγώ του απάντησα πως η Φενέρμπαχτσε είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνον. Ήθελε να παλέψει για τους τίτλους. Επομένως το θέμα είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί και να καταλάβουμε τι έχουμε να κάνουμε”.

Ενώ κατέληξε λέγοντας, αναφορικά με τους στόχους της ομάδας, πως: “Το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε ωραίο μπάσκετ και να το ευχαριστιόμαστε. Μέχρι τότε έχουμε δρόμο, οπότε θα δούμε τι θα γίνει”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…