Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Σαλούστρος off, Αμερικανός on

Σαλούστρος off, Αμερικανός on

Christos Saloustros PAOK

Christos-Saloustros-PAOK

Ο ΠΑΟΚ νίκησε χθες (07/10) το Ρέθυμνο και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Εκτός όμως από αυτό το γεγονός, υπήρξε μία απορία σε όλους σχετικά με την απόφαση να μείνει εκτός αποστολής ο Χρήστος Σαλούστρος.

Ο λόγος; Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός άσσος θα αποχωρήσει από το “Δικέφαλο του Βορρά”, μάλλον ως δανεικός και στη θέση του θα αποκτηθεί ένας Αμερικανός που θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή. Αυτό δήλωσε στον Team fm 102 του Ρεθύμνου, στην εκπομπή “Φάτσες για Ραδιόφωνο“, ο Τέλης Ζουρνατσίδης. Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 25χρονο φόργουορντ και έκανε γνωστό ότι οι “ασπρόμαυροι” είναι κοντά στην απόκτηση του αντικαταστάτη του.

Ο Χρήστος (σ.σ. Σαλούστρος) είναι ένα εξαιρετικό παιδί και παίκτης. Με το τωρινό ρόστερ είναι δύσκολο να χωρέσει και είναι κρίμα να μείνει εκτός. Έτσι αποφασίσαμε να φύγει και να πάει κάπου που θα έχει χρόνο συμμετοχής. Έχουμε ήδη αποφασίσει για τον ανατικαταστάτη του ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι Αμερικανός που θα ενισχύσει την περιφέρια της ομάδας“, ήταν τα ακριβή λόγια του Τέλη Ζουρνατσίδη, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες να αναμένεται να γίνει γνωστό και το όνομα του αθλητή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…