Κεντρική NBA NCAA “Ροζ” σκάνδαλο μεγατόνων

“Ροζ” σκάνδαλο μεγατόνων

louisville cardinals

louisville cardinals

Ένα απίστευτο σκάνδαλο ξέσπασε στους “κόλπους” του κολεγίου του Louisville, το οποίο (εάν επιβεβαιωθεί) θα ταράξει τα νερά του NCAA και ενδεχομένως θα διαφοροποιήσει πολλές υπάρχουσες καταστάσεις. Όπως αποκαλύπτει το βιβλίο “Breaking Cardinal Rules: Basketball and the Escort Queen“, οι υπεύθυνοι του μπασκετικού τμήματος πλήρωναν ιερόδουλες για να πείσουν υποψήφιους φοιτητές, να επιλέξουν το δικό τους κολέγιο!

Η περίοδος μετά το τέλος του NCAA αποτελεί την recruitement season για τα κολέγια καθώς αναζητούν τους παίκτες – φοιτητές για να στελεχώσουν τις ομάδες τους, προσφέροντας υποτροφία. Ο άνθρωπος που “έτρεχε” τους Cardinals, μέχρι το 2014, και πρώην παίκτης τους, Άντρε ΜακΓκί (που έχει μετακομίσει στο Missouri – Kansas) το πήγε ένα βήμα παραπάνω και, σύμφωνα με το βιβλίο, ανέθεσε σε μια ιερόδουλη ονόματι, Κατίνα Πάουελ, μαζί με άλλες γυναίκες (μεταξύ των οποίων και οι τρεις κόρες της), να προσφέρουν σεξ στους παίκτες που θέλουν να προσηλυτίσουν, ασκώντας πιέσεις με τον ίδιο τρόπο ακόμα και στους πατεράδες τους!

Αλλά το σκάνδαλο δεν σταματάει εκεί, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις οι γυναίκες έμπαιναν κρυφά στους κοιτώνες (με τις ευχές του ΜακΓκι) για να προσφέρουν αισθησιακό χορό ή και κάτι παραπάνω στους παίκτες των Cardinals.

Όπως αναφέρει η Indianapolis Bussiness Journal, που θα εκδώσει το βιβλίο, δεν υπάρχει κάποια αναφορά εμπλοκής του προπονητή της ομάδας, Ρικ Πιτίνο αλλά αποκάλυψε πως τα ονόματα που πείστηκαν κατ’ αυτόν τον τρόπο θα δημοσιευθούν.

Η διοργανώτρια αρχή του NCAA έχει ξεκινήσει ήδη τις έρευνες για να ανακαλύψει αν ισχύει τα όσα γράφονται και αναμένονται νεότερα μέσα στις επόμενες βδομάδες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…