Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Προετοιμάζεται στη Ρωσία

Προετοιμάζεται στη Ρωσία

PAOK Proponisi

PAOK-Proponisi

Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι, η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε το απόγευμα της Τρίτης (20/10) στην Αγία Πετρούπολη και αυτή την ώρα προπονείται στη Sibur Arena, το γήπεδο της Ζενίτ, όπου θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης (21/10, 20:00) ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής του Eurocup.

Ο Ντάρκο Μπάλαμπαν ξεκίνησε με ατομικό πρόγραμμα και συμμετείχε σε ένα σημαντικό μέρος της προπόνησης της ομάδας και θα είναι στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου στον αυριανό αγώνα με την Ζενίτ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα, τόνισε: “Αντιμετωπίζουμε μία πολύ ισχυρή ομάδα, σε μία δύσκολη έδρα και όπως φαίνεται η Ζενίτ είναι και σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας ξεκινήσει με νίκη στο Eurocup, αλλά και συνεχίζοντας αήττητη την πορεία της στη VTB League. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και για να το πετύχουμε οφείλουμε να δείξουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση στην άμυνα, να έχουμε υπομονή στην επίθεση και να προσπαθήσουμε να μείνουμε ως το τέλος μέσα στο παιχνίδι. Το Eurocup είναι μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου κι αυτό αυτόματα σημαίνει ότι και οι αγώνες μας θα έχουν πάντα μεγάλο βαθμό δυσκολίας”.

Για το παιχνίδι με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης μίλησε και ο Γιώργος Δέδας: “Η αλήθεια είναι ότι στη Ρωσία, αν μη τι άλλο τα τελευταία χρόνια, δεν έχουμε καλή παράδοση. Και αυτό το παιχνίδι με την Ζενίτ θα είναι εξίσου δύσκολο με τα προηγούμενα. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει πολύ υψηλό μέσο όρο πόντων κι αυτό θα πρέπει πρωτίστως να χαμηλώσουμε, εάν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό από αυτό τον αγώνα. Η προσπάθειά μας θα πρέπει να ξεκινήσει από την άμυνα και από εκεί να αναζητήσουμε αυτοπεποίθηση για την επίθεση, απέναντι σε μία ομάδα με πολύ καλούς σουτέρ, που στην έδρα της θα είναι ακόμη πιο επικίνδυνη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…