Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Πρέπει να διορθώσουμε πολλά”

“Πρέπει να διορθώσουμε πολλά”

PAOK Soulis Markopoulos Pagkos

PAOK-Soulis Markopoulos-Pagkos

Ο ΠΑΟΚ, δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΑΕΚ, για την πρώτη αγωνιστική με αποτέλεσμα να μπει με το… αριστερό στο πρωτάθλημα της Basket League. Ο τεχνικός του “Δικεφάλου του Βορρά” Σούλης Μαρκόπουλος, εμφανώς στεναχωρημένος, στάθηκε στην κακή παρουσία των παικτών του.

Αναλυτικά:
“Δεν έγινε καλό παιχνίδι, φάνηκε ότι και οι δύο ομάδες ήταν ανέτοιμες. Προσπάθησαν και οι δύο ομάδες μέσα από τη σκληρή άμυνα να κερδίσουν. Εμείς είχαμε πολλές αδυναμίες, δεν απειλήσαμε την αντίπαλη ρακέτα. Κερδίσαμε μόλις εφτά βολές σε ολόκληρο το παιχνίδι. Με την πάροδο του χρόνου οι απουσίες και η επιβάρυνση των φάουλ μας δυσκόλεψαν, μαζί με την άμυνα της ΑΕΚ, και χάσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και συγχαρητήρια για τη νίκη”.

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του Απόλλωνα Τσόχλα, αλλά και το πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει, o Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε: “Θα μας πουν οι γιατροί αύριο (11/10). Ήρθε ο Χάτσερ ήδη κι από εκεί και πέρα θα δούμε εάν υπάρχει κάποιος παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει”.

Ο Κώστας Κακαρούδης, μιλώντας εκ μέρους των παικτών, δήλωσε: “Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία. Ήταν ένα ντέρμπι, οι δύο ομάδες δεν είναι ακόμη στο 100% κι έχουν πράγματα να βελτιώσουν. Παίξαμε αρκετά καλά, αλλά στην τελευταία περίοδο μάς στοίχισε η απουσία του Τσόχλα, γιατί δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Κάπου εκεί ξέφυγε η ΑΕΚ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …