Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πρέπει να αντιδράσουμε”

“Πρέπει να αντιδράσουμε”

pavlovic panathinaikos karsiyaka

pavlovic-panathinaikos-karsiyaka

Μετά τη συντριβή στη Βαρκελώνη, ο Παναθηναϊκός πρέπει να αντιδράσει, όπως τόνισε ο Σάσα Πάβλοβιτς, μέσω του νέου του blog, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο παίκτης του “τριφυλλιού” αναφέρθηκε στα συνεχόμενα ταξίδια και τους πολλούς τραυματισμούς, που αποσυντονίζουν την ομάδα αλλά ξεκαθάρισε πως δικαιολογίες δεν υπάρχουν και οι “πράσινοι” πρέπει να αντιδράσουν ενάντια στον Κολοσσό.

Αναλυτικά το blog:

“Χαιρετώ τους φίλους του μπάσκετ.

Τα ταξίδια μας συνεχίστηκαν και η αλήθεια είναι ότι έχουμε περάσει περισσότερη ώρα στα αεροπλάνα παρά στο έδαφος. Εάν προτιμάτε, περισσότερη ώρα στο εξωτερικό ή εκτός έδρας, παρά στο ΟΑΚΑ ή στα σπίτια μας. Πρώτα είχαμε να αντιμετωπίσουμε το Ρέθυμνο, μια πολύ καλή ομάδα και σε ένα υπέροχο κοινό, όπου είχαμε βέβαια και πολλούς δικούς μας οπαδούς στο πλευρό μας. Αυτό είναι σπουδαίο. Το να νιώθεις δηλαδή πως όπου κι αν αγωνίζεσαι οι φίλοι σου είναι κοντά και σε στηρίζουν. Ποιος δεν θα ήθελε να το έχει αυτό; Κι εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι επειδή το έχουμε.

Περάσαμε δύσκολα τις τελευταίες ημέρες και συνεχίζονται τα προβλήματα. Στις απουσίες του Νίκου και του Λευτέρη, προστέθηκαν ο Βλάντο και ο Όγκνιεν και τελικά και ο Τζέιμς. Πήγαμε να παίξουμε στη Βαρκελώνη με πολλά προβλήματα, διότι οι απουσίες δεν σε επηρεάζουν μόνο στους αγώνες αλλά και στις προπονήσεις. Όταν είμαστε λίγοι δεν μπορούμε να κάνουμε κανονική προπόνηση. Συν το γεγονός ότι από το βαρύ πρόγραμμα και τις απουσίες επιβαρύνονται σημαντικά όσοι είναι υγιείς και είναι λίγοι λόγω των τραυματισμών.

Δεν θέλω να πιστέψει κανείς ότι προβάλω δικαιολογίες. Περιγράφω μια κατάσταση και δεν ψάχνω ποτέ στην καριέρα μου για δικαιολογίες. Για αυτό και είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι με την παρουσία μας στη Βαρκελώνη. Θα μείνουμε κοντά ο ένας στον άλλον και με τον τρόπο αυτό θα ξεπεράσουμε τα πάντα. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν.

Αυτό που περιμένουμε τώρα από τους εαυτούς μας είναι η αντίδραση. Θα πρέπει να αντιδράσουμε σωστά και να επιστρέψουμε όπως πρέπει στις επόμενες αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Κολοσσό. Είναι ευχάριστο το ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και γνωρίζουμε ότι απέναντί μας θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, που ήδη έχει δείξει καλή εικόνα στο πρωτάθλημα. Φυσικά και θα είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι ώστε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και να διατηρήσουμε το αήττητο στο πρωτάθλημα.

Θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα,

Σάσα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…