“Πολλά τα 19 λάθη”

papachatzis apollon proponisi

papachatzis-apollon-proponisi

Ο Απόλλωνας Πατρών, δεν τα κατάφερε απέναντι στο Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα να μπει με το… αριστερό στο φετινό πρωτάθλημα της Α1.

Αναλυτικά:
Θανάσης Παπαχατζής: “Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη του. Το ματς ήταν δύσκολο εξαρχής για μας. Θέλαμε να κάνουμε προσπάθεια να μείνουμε στο παιχνίδι όσο περισσότερο μπορούμε. Το καταφέραμε για 36 λεπτά. Όμως δεν υπήρχε η δυνατότητα να καλύψουμε τον τραυματισμό του Γουντς, με αποτέλεσμα κάποιες καθοριστικές κατοχές στην άμυνα μας να ανανεώνονται και να μην μπορούμε να ισοφαρίσουμε ή να περάσουμε μπροστά, καθώς στην επίθεση θεωρώ πως κάποια στιγμή είχαμε λύσεις, αν και εκεί ήμασταν βιαστικοί. Τα 19 λάθη που κάναμε είναι πάρα πολλά. Δώσαμε εύκολα καλάθια με αυτόν τον τρόπο. Όμως αυτό το παιχνίδι τέλειωσε και πρέπει να ετοιμαστούμε για το δεύτερο, να κερδίσουμε τον επόμενο αντίπαλο στο γήπεδο μας”.

Sxizas-Athanasoulas

Γιάννης Αθανασούλας: “Καλή χρονιά. Σήμερα είχαμε αμυντικούς στόχους στο ματς. Άμα κοιτάξουμε το σκορ δεν κάναμε καλή δουλειά και δεν τα καταφέραμε. Ένα πολύ κομβικό σημείο στο παιχνίδι θεωρώ πως ήταν στο 2ο ημίχρονο. Φτάσαμε το ματς στους 4 πόντους αλλά η έφεση του Ρεθύμνου στο επιθετικό ριμπάουντ μας στοίχισε. Επίσης, είχαμε την ατυχία να χάσουμε τον βασικό μας σέντερ για μεγάλο χρονικό διάστημα και λειτούργησε ανασταλτικά για μας και τελικά χάσαμε το παιχνίδι. Είναι αρχή του πρωταθλήματος. Δεν είναι έτοιμες οι δύο ομάδες. Σαν Πάτρα πρέπει να δούμε τα λάθη μας να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Έχουμε μπροστά μας δύο ματς στην έδρα μας και θα παλέψουμε να προπονηθούμε για να είμαστε έτοιμοι σε αυτά τα παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…