Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Παραιτήθηκε ο Χατζηελευθερίου

Παραιτήθηκε ο Χατζηελευθερίου

basketa9

basketa9

Την παραίτηση του υπέβαλλε ο Παναγιώτης Χατζηελευθερίου. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Νήαρ Ήστ, μετά το διασυρμό από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, που ήταν η δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια, έθεσε τέλος στη συνεργασία του με τον ιστορικό σύλλογο, αφήνωντας όμως αιχμές για τη διοίκηση.

Μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε, έκανε γνωστό ότι υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για αποκαλύψεις που αν βγουν στο φως της δημοσιότητας θα κάνουν κακό στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:
Κατόπιν ιδιαίτερης και σοβαρής σκέψης λαμβάνω την απόφαση να σας ανακοινώσω την παραίτησή μου από τη θέση του προπονητή της Ανδρικής Ομάδας της Νήαρ Ηστ.

Οι δύο βασικοί λόγοι που με οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση είναι οι εξής:

Πρώτον διαφορά φιλοσοφίας και τακτικής με τον φερόμενο ως πρόεδρο της ομάδας και δεύτερον και σημαντικότερο, αθέτηση υποσχέσεών του που οδήγησε στη δραματική αποδυνάμωση του ρόστερ της ομάδας.

Θα μπορούσα να αναφέρω και πολλούς άλλους, αλλά νομίζω δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, ίσως στο μέλλον. Αυτό που προέχει είναι η ηρεμία της ομάδας και να βρεθεί ένας διοικητικός ηγέτης να βοηθήσει την ιστορική ομάδα της Καισαριανής να βρει το δρόμο της.

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Χατζηελευθερίου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…