Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ώρα για ανάκαμψη”

“Ώρα για ανάκαμψη”

apollon tsochlas

apollon-tsochlas

Ο ΠΑΟΚ θέλει μετά από δύο σερί ήττες, σε Ευρώπη (Ζενίτ) και Ελλάδα (Άρης), θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μπεσίκτας. Ο “δικέφαλος” υποδέχεται αύριο (28/10) την τούρκικη ομάδα, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Γιούροκαπ, και άπαντες στο “στρατόπεδο” των Θεσσαλονικιών επιζητούν την ανάκαμψη, όπως υπογράμμισε και ο Απόλλωνας Τσόχλας.

“Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι καλή ομάδα η Μπεσίκτας, όμως, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα πρέπει να αρχίσουμε να νικάμε για να πάρουμε ψυχολογία” υπογράμμισε ο έμπειρος γκαρντ, κατά τη media day εν όψει του αγώνα και συνέχισε:

“Έχουμε αναλύσει την Μπεσίκτας. Διαθέτει έμπειρους παίκτες, γεμάτο ρόστερ, αλλά έχει και αδυναμίες τις οποίες έχουμε εντοπίσει και αύριο πρέπει να κερδίσουμε. Είναι μια ομάδα που θέλει να τρέξει, είναι εκρηκτική αλλά έχει αντιφατικά αποτελέσματα. Είναι λίγο αλλοπρόσαλλη.

Κέρδισε μέσα στην Λιέτουβος και έχασε από την Άβτοντορ. Αυτό βέβαια από την άλλη την κάνει πιο επικίνδυνη. Δεν ξέρεις πως θα εμφανιστεί. Πολλά θα εξαρτηθούν και από την άμυνά μας”.

Αναφορικά με την αλλαγή προπονητή στη Μπεσίκτας, δήλωσε: “Δεν ξέρουμε τι μπορεί να αλλάξει. Σίγουρα μπορεί να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό και εμείς θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι”.

Ενώ κατέληξε, επισημαίνοντας πως: “Δεν έχει μεγάλο φαβορί ο όμιλος. Πάνω κάτω είναι ισοδύναμες οι ομάδες. Μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε και να χάσουν από οποιονδήποτε”.

“Πάμε για τη νίκη”
kakaroudis-paok-proponisi

Ο Κώστας Κακαρούδης, από την πλευρά του, σημείωσε “Η Μπεσίκτας είναι καλή ομάδα, έχει κάνει καλές μεταγραφές. Έχει αλλάξει και προπονητή και δεν ξέρουμε τι θα παρουσιάσει αύριο. Εμείς, πάντως, θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, πάμε για τη νίκη” και συμπλήρωσε, αναφορικά με τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του, πως:

“Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Είναι αρκετά στοιχεία που δουλεύουμε στις προπονήσεις, βελτιωνόμαστε και με τον καιρό θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο”.

Για την καλή φροντ λάιν των Τούρκων: “Εμείς έχουμε μία αδυναμία στα ριμπάουντ, αλλά αυτό είναι ομαδική δουλειά. Έχουμε κάνει κάποιες ήττες, όμως, έχουμε δείξει -παρ’ όλα αυτά- καλό πρόσωπο. Βέβαια το ζητούμενο είναι οι νίκες, γι’ αυτό είμαστε εδώ για να βρούμε λύσεις”.

Για το αν δίνεται περισσότερη βαρύτητα σε κάποιες διοργανώσεις: “Και οι τρεις διοργανώσεις είναι εξίσου σημαντικές. Προχωρήσαμε στο Κύπελλο, ξέραμε ότι είναι δύσκολο στην αρχή το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα και στο Γιούροκαπ προερχόμαστε από μία νίκη στην έδρα μας και παίξαμε καλά στη Ρωσία“.

Τέλος, για τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του: “Πλέον είμαι πολύ καλά. Αυτός ο τραυματισμός χρειάζεται χρόνο, αλλά είμαι καλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …