Κεντρική Basket League Άρης “Όνειρο που πραγματοποιήθηκε”

“Όνειρο που πραγματοποιήθηκε”

aris xristidis christidis ipografi

aris-xristidis-christidis-ipografi

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Άρη έδωσε ο Βασίλης Χρηστίδης. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “κιτρνινόμαυρων”, χαρακτήρισε όνειρο που πραγματοποιείται τη μεταγραφή του στον Άρη, ενώ έθεσε ως στόχο την επιστροφή της ομάδας στο θρόνο της έστω και μετά από χρόνια. Ακόμα, μίλησε για τον Μαντουλίδη στον οποίο θα αγωνιστεί ως δανεικός και δήλωσε πως θέλει να είναι έτοιμος για το επόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο arisbc.gr
Η μεταγραφή μου στον Άρη είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Από μικρός ήθελα να παίξω στον Άρη. Η ευχή αυτή πραγματοποιήθηκε και είμαι χαρούμενος, ενθουσιασμένος και ευγνώμων για αυτό. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους προπονητές της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν“.

Για τους στόχους του με τον Άρη: “Οι στόχοι μου είναι συνυφασμένοι με αυτούς της ομάδας. Θέλω να δω τον Άρη να ξανανεβαίνει στο θρόνο του. Το βασικό συστατικό είναι η σκληρή δουλειά, από εκεί ξεκινούν όλα. Επιθυμία μου είναι να καθιερωθώ στον Άρη και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Φέτος θα αγωνιστώ για ακόμα μία χρονιά στο Μαντουλίδη και θέλω να δουλέψω σκληρά για να είμαι έτοιμος το καλοκαίρι του 2016, όταν θα φορέσω και επίσημα τη φανέλα του Άρη“.

Για τις εντυπώσεις του με τον Άρη: “Τα πάντα είναι διαφορετικά σε σχέση με όσα έχω ζήσει έως τώρα. Όλα κινούνται σε άκρως επαγγελματικά πλαίσια, η ομάδα είναι στελεχωμένη από έμπειρους ανθρώπους που έχουν ζήσει πολλά στο χώρο του μπάσκετ. Εγώ προσπαθώ να τους ακολουθήσω και να τους μιμηθώ“.

Για το πόσο τον βοήθησε η συμμετοχή στις μικρές εθνικές ομάδες: “Πολύ. Έζησα εμπειρίες που θα είμαι χρήσιμες στην καριέρα μου και είναι πολύ καλό που αυτό συνδυάστηκε και με την καλή πορεία των ομάδων, με αποκορύφωμα την κατάκτηση της κορυφής στο Ευρωμπάσκετ U18. Η συμμετοχή στην εθνική ομάδα αποτελεί κίνητρο για περισσότερη δουλειά και είναι μια μικρή ανταμοιβή των κόπων μου“.

Για το αγωνιστικό κομμάτι: “Είμαστε ακόμα στην αρχή. Η ομάδα χτίζεται μέρα με τη μέρα και αγώνα με τον αγώνα και προχωράμε βήμα βήμα. Έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω σε καλή πορεία. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, ο οποίος στον αγώνα με την ΑΕΚ ήταν εκπληκτικός“.

Για το αν θα τον βοηθήσει η σεζόν με τον Μαντουλίδη: “Ναι, σαφώς. Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Μαντουλίδη. Φέτος θα κλείσει μια συνεργασία δέκα χρόνων με την ομάδα και την ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε σε όλα τα επίπεδα, στο σχολείο, στην προπόνηση, στους αγώνες… Ευχαριστώ και όλους τους προπονητές που δούλεψαν μαζί μου“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…