Κεντρική Basket League Άρης “Όχι απλώς ανταγωνιστικοί”

“Όχι απλώς ανταγωνιστικοί”

mcneal aris
???? ???????????? ???????
???? ???????????? ???????

Για την αναμέτρηση με την Τράμπζονσπορ, αλλά και τη συνέχεια μίλησε ο Τζέρελ ΜακΝίλ. Ο άσσος του Άρη, έδωσε μία μίνι συνέντευξη στην επίσημη ιστσελίδα της ομάδας και τόνισε ότι δεν αρκεί στον ίδιο και στους συμπαίκτες του να είναι απλώς ανταγωνιστικοί. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η ομάδα χρειάζεται να αλλάξει μερικές μικρές λεπτομέρειες, ενώ έστειλε σύνθημα νίκης για τον αγώνα με τον Αρκαδικό.

Αναλυτικά όσα είπε στο arisbc.gr:
Για τον αγώνα με την Trabzonspor: “Ηταν ένα σκληρό παιχνίδι. Θεωρώ πως σε γενικές γραμμές κάναμε καλή δουλειά, καθώς ήμασταν ανταγωνιστικοί σε μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση. Ωστόσο, παρότι παλέψαμε μέχρι τέλους δεν τα καταφέραμε και αυτό είναι κάτι που μας στενοχώρησε πολύ. Είμαστε πλέον σε μια διαδικασία που ψάχνουμε τι θα διαφοροποιήσουμε στο παιχνίδι μας, ώστε όχι μόνο να μένουμε κοντά στο σκορ, αλλά να κερδίζουμε τον αγώνα. Στην πραγματικότητα αυτό που θα πρέπει να αλλάξουμε είναι μικρές λεπτομέρειες. Πρέπει να βελτιώσουμε τα ποσοστά μας στα σουτ και την άμυνά μας. Επίσης, θέλουμε να περιορίσουμε τα λάθη μας. Κάθε κατοχή είναι κρίσιμη και όλα αυτά τα στοιχεία είναι που κρίνουν αν θα κερδίσεις ή αν θα χάσεις τον αγώνα“.

Για το τί θα κρατούσε από το ματς με την τουρκική ομάδα: “Αυτό που θα κρατήσω από την αναμέτρηση με την Trabzonspor, αλλά και με τον Παναθηναϊκό είναι ότι αποδείξαμε πως είμαστε ικανοί κοντράρουμε οποιαδήποτε ομάδα. Έχουμε καλή και ανταγωνιστική ομάδα και ανυπομονώ για τα επόμενα παιχνίδια… Δεν μας αρκεί, όμως, μόνο να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλουμε να τα κερδίζουμε αυτά τα ματς“.

Για την αναμέτρηση με τον Αρκαδικό: “Στο μυαλό μας πλέον είναι μόνο αυτός ο αγώνας. Θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για εμάς και το δεύτερο στην σειρά εκτός έδρας. Μπορεί να είναι η πρώτη χρονιά του Αρκαδικού στην Α1, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως θα τον υποτιμήσουμε. Το αντίθετο… Είναι δεδομένο πως θα υπάρχει ενθουσιασμός και θα ανυπομονούν για τον αγώνα στην έδρα τους , οπότε εμείς θα πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή και έτοιμοι να παίξουμε το παιχνίδι μας“.

Για τους φίλους του Άρη που έδωσαν το “παρών” στην Τραπεζούντα: “Η στήριξη των φιλάθλων μας σημαίνει πολλά για εμάς. Οπου και όσο μακριά κι αν παίζουμε, ακόμη και στα φιλικά, πάντα υπάρχουν δίπλα μας φίλοι του ΑΡΗ. Μας δίνουν δύναμη και θετική ενέργεια“.

Για το πως βιώνει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Άρη στο Nick Galis Hall: “Η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη. Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς με την καλύτερη ενέργεια και μας δίνουν πραγματικό αβαντάζ όταν παίζουμε στην έδρα μας. Τώρα θα πρέπει να τακτοποιήσουμε την δουλειά μας μακριά από το σπίτι μας, αλλά όταν θα γυρίσουμε θα είναι -όπως πάντα- ωραίο να παίξουμε έχοντας την συμπαράστασή τους“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…