Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ο Διαμαντίδης διδάσκει…”

“Ο Διαμαντίδης διδάσκει…”

Diamantidis

Diamantidis

Ο Παναθηναϊκός, κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή (16/10) στις επίσημες ευρωπαϊκές τους αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η ρωσική ομάδα παρουσίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της ένα μίνι αφιέρωμα, στον αντίπαλο της, μέσα από το οποίο μιλά με κολακευτικά λόγια για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ αστέρι της ομάδας χαρακτηρίζει τον Νικ Καλάθη.

O “3D“, μπορεί να διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του, αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να διατηρείται ακόμα σε υψηλά επίπεδα, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από τους Ρώσους και δεν μπορούν, παρά να υποκλιθούν.

Ο Διαμαντίδης διδάσκει τον κόσμο πώς να γερνάει” αναφέρεται στην προαναγγελία της αναμέτρησης στο Basket-Hall (16/10, 18:00) για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού με αφορμή τις πρώτες επίσημες εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και τον Άρη στο “Nick Galis Hall

Όπως προείπαμε, στην κατηγορία “Αστέρι” έχει τοποθετηθεί το όνομα του Νικ Καλάθη, με τη σημείωση όμως “ίσως ο Διαμαντίδης μας τιμωρήσει γι’ αυτή την υπόθεση“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…