Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Ντέρμπι “αιωνίων”, μέρος δεύτερο

Ντέρμπι “αιωνίων”, μέρος δεύτερο

gist osfp pao

gist-osfp-pao

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό απόψε (20:30, Novasports 2) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες, έντεκα (11) μέρες μετά το πρώτο τους ραντεβού για το Κύπελλο στο ΣΕΦ, συναντιούνται ξανά, αυτή τη φορά, όμως, στο ΟΑΚΑ, το οποίο θα είναι κατάμεστο, μιας η “πράσινη” ΚΑΕ έχει ανακοινώσει εδώ και μέρες sold out.

Το αποψινό παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό απ’ αυτό του Κυπέλλου, όπου ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει του Ολυμπιακού. Οι δύο ομάδες θα είναι πιο έτοιμες, καθώς πλέον έχουν παραπάνω επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, ενώ ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί και ενισχυμένος, καθώς ο Οθέλο Χάντερ θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Από πλευράς Παναθηναϊκού, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, πλην των Μποχωρίδη και Παππά, με τον Καλάθη να βρίσκεται κανονιά στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού, παρότι χθες δεν έβγαλε όλη την προπόνηση.

Θα κάνει το 2/2 ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός θα απαντήσει με τον ίδιο τρόπο, ήτοι με εκτός έδρας νίκη…. Περισσότερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ, όπου το eBasket θα βρίσκεται από νωρίς για να σας μεταφέρει όσα θα συμβούν στο μεγάλο ντέρμπι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …