Κεντρική Ασίστ Shadow NBA 2K16: Livin′ Da Dream (vid)

NBA 2K16: Livin′ Da Dream (vid)

NBA2k16

NBA2k16-730x411

Ο κορυφαίος εξομοιωτής μπάσκετ δηλώνει και πάλι “παρών“. Η Sports κάθε χρόνο δίνει τον καλύτερό της εαυτό, ώστε το NBA 2K να γίνεται κάθε φορά και καλύτερο. Αυτό έκανε και με την έκδοση του NBA 2K2016. Μέσα σε μία εβδομάδα κυκλοφορίας έχει ξεπεράσει τα τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα και -με βάση τα στοιχεία της NPD– έχει την υψηλότερη βαθμολογία και πωλήσεις σε όλη τη σειρά. Πάμε να δούμε μαζί τί καινούριο μας φέρνει το 2Κ16:

Όταν στην αναφορά του σεναρίου ακούγεται το όνομα του Σπάικ Λι, τότε μάλλον νομίζεις ότι σου κάνουν πλάκα. Κι όμως ο διάσημος σεναριογράφος και σκηνοθέτης βάζει τη δικιά του πινελιά στο Livin’ Da Dream.

Στην ιστορία του παιχνιδιού παίρνετε τον ρόλο ενός φοιτητή και ανερχόμενου αθλητή του μπάσκετ, με το όνομα Frequency Vibrations (Freq). Ο πρωταγωνιστής, μαζί με τον μάνατζέρ του, την αδερφή του και του καλύτερό του φίλο, ανεβαίνουν το μονοπάτι της δόξας, αλλά -χωρίς να θέλουμε να το χαλάσουμε- η ιστορία τελειώνει με μία τραγωδία.

nba-2k16

Το Livin′ Da Dream διαρκεί περίπου πέντε με έξι ώρες, ενώ κατά τη διάρκεια θα δείτε μέχρι και cutscenes διάρκειας 20 λεπτών. Μπορείτε να παραλείψετε τα περισσότερα απ’ αυτά και απλά να τα παρακολουθήσετε, αφού ολοκληρώσετε το MyCareer.

Κάθε αγώνας που περνά, θα ανεβαίνει το επίπεδο της δυσκολίας, ενώ εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείτε να διαμορφώσετε και τον χαρακτήρα σας. Το μόνο αρνητικό στο σενάριο είναι ότι ακόμα και άσχημη απόδοση να έχετε στους αγώνες, στο τέλος θα γίνεται ένα μεγάλο αστέρι του μπάσκετ.

Όταν τελειώσει το MyCareer μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάλι τον χαρακτήρα, σε διαφορετικά modes, όπως το MyPark, το MyGM, ή το 2K ProAm. Στο MyPark μπορείτε να παίξετε, ή να παρακολουθήσετε street ball παιχνίδια, στο MyGM να αναλάβετε την δική σας ομάδα και στο ProAm να παίξετε online 5vs5 παιχνίδια.

Η αναμονή στο τελευταίο mode είναι τεράστια, διότι είναι δύσκολο να βρεθούν οι δέκα απαιτούμενοι παίκτες. Όσον αφορά στα άλλα modes, είναι αρκετά ενδιαφέροντα, αν θέλετε να ξεφύγετε από το κλασσικό “Play Now“.

nba-2k16

Ένα από τα μεγάλα συν του παιχνιδιού είναι η αναβάθμιση του AI, αλλά και οι περισσότερο ρεαλιστικές κινήσεις των παικτών. Η Visual Conscepts ανέφερε ότι έχει προσθέσει 10.000 νέες κινήσεις στο παιχνίδι και με νέα ειδικά πλήκτρα μπορείς να κάνεις πάσες και “λόμπες” με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Στα θετικά του παιχνιδιού δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την είσοδο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, μαζί και των “αιωνίων αντιπάλων”, ΟλυμπιακούΠαναθηναϊκού.

nba-2k16

Όσον αφορά στα γραφικά και στον ήχο, θα νομίζεις ότι βλέπεις αγώνα από την τηλεόραση. Οι developers έδωσαν μεγάλη βάση στις λεπτομέρειες και στον φωτισμό. Οι περισσότεροι παίκτες είναι λες και τους έβγαλες από φωτοτυπικό, εκτός από τον δικό μας Γιώργο Πρίντεζη, όπου τα τατουάζ στα χέρια του δεν είναι εμφανή.

nba-2k16

Ρεαλιστικός είναι και ο ήχος του παιχνιδιού. Ο σχολιασμός, οι αντιδράσεις του κοινού, αλλά και τα εφέ, είναι ακριβώς όπως θα ήταν κατά την διάρκεια ενός αγώνα. Επίσης η επιλογή των 50 τραγουδιών που θα ακούτε ανά διαστήματα, καλύπτουν κατά πολύ τα μουσικά σας γούστα.

Νιώθετε έτοιμοι να “καρφώσετε” με τις αγαπημένες σας ομάδες; Αν ναι, τότε το NBA 2K16 ήρθε για να κάνει την επιθυμία σας πραγματικότητα. Δεν θέλω να προτρέχω, αλλά σίγουρα είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου αθλητικού παιχνιδιού της χρονιάς.

Πηγή: we24.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…