Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός”

“Να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός”

karsiyaka fans

karsiyaka-fans

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Καρσίγιακα, για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, σημειώθηκε ένταση στο ΟΑΚΑ, μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης, που έγινε μέσω συνθημάτων και χειρονομιών, κάποιο οπαδοί του “τριφυλλιού” σήκωσαν υβριστικό πανό, με αποδέκτη τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Ο μεγάλος Τούρκος ηγέτης αποτελεί σύμβολο για τη γείτονα χώρα ενώ η φωτογραφία του βρίσκεται στην οροφή του γηπέδου της σμυρναίικης ομάδας. Για το λόγο αυτό, οι άνθρωποι του συλλόγου τονίζουν πως θα τραβήξουν το θέμα μέχρι τα άκρα, αποζητώντας να επιβληθούν κυρώσεις στον Παναθηναϊκό.

O πρόεδρος της Καρσίγιακα, Ταμέρ Ουστάογλου, μιλώντας στη “Milliyet” χαρακτήρισε “τεράστια αγένεια και ασέβεια” αυτήν την πράξη και συμπλήρωσε πως “Ο Παναθηναϊκός έχει φανατικούς οπαδούς και όποτε πηγαίνει στην Αθήνα κάποια τουρκική ομάδα, συμβαίνουν ανάλογα γεγονότα. Έχουμε αποστείλει τη φωτογραφία με το πανό, στη διοργανώτρια αρχή της Ευρωλίγκα και περιμένουμε να επιβληθούν κυρώσεις. Δεν θα δεχθούμε οπαδούς του Παναθηναϊκού στη Σμύρνη (σ.σ: για το ματς του δεύτερου γύρου) και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά”.

Ενώ, τέλος, τα έβαλε και με την αστυνομία: “Τα επεισόδια που προκλήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, οφείλονταν στα ελλιπή μέτρα, που είχαν παρθεί από την αστυνομία”.

Ένας εκ των οπαδών που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, ισχυρίστηκε πως “Ένα πλήθος αποτελούμενο από περίπου είκοσι άτομα μας προπηλάκισε ενώ πηγαίναμε προς το γήπεδο. Το πούλμαν μας άφησε λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο, όταν ξαφνικά είδαμε κάποιους κουκουλοφόρους να τρέχον προς το μέρος μας, κρατώντας μαχαίρια και πέτρες. Μας πήραν ακόμη και τα λεφτά που είχαμε πάνω μας. Μετά από λίγο έφτασε η αστυνομία στον χώρο. Στη συνέχεια μάθαμε ότι πήγαμε να μπούμε από λάθος είσοδο”.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει η Ευρωλίγκα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι – Βαλένθια 95-80 (vid)

Παραμένει ζωντανή η Μακάμπι Τελ Αβιβ. Σπουδαία νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβιβ.… νίκησ…