Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να πάμε τελικό”

“Να πάμε τελικό”

vasileiadis

vasileiadis

Για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ ο Κώστας Βασιλειάδης. Ο έμπειρος γκαρντ, τόνισε ότι το Κύπελλο Ελλάδας αποτελεί στόχο για τον “Δικέφαλο του Βορρά”, ενώ εστίασε στο πρόβλημα της ομάδας στα ριμπάουντ. Τέλος, δεν παρέλειψε να καλέσει τον κόσμο στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα να προκριθεί στα ημιτελικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο paokbc.gr:
Για τον αγώνα με το Ρέθυμνο: “Είναι το πρώτο της χρονιάς, είναι σημαντικό γιατί είναι στην έδρα μας, αλλά μάλλον δεν θα είναι μαζί μας ο Μαργαρίτης κι αυτό θα είναι ένα σημαντικό πρόβλημα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Είναι ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα με τρεις Αμερικανούς και έναν ψηλό και σαφώς με μεγάλη ποιότητα στους Έλληνες παίχτες. Έχουμε δει βίντεο, δουλεύουμε πολύ τακτική και άμυνα, και θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να πάρουμε ριμπάουντ, να μην δεχθούμε πολλούς πόντους και να πάρουμε το παιχνίδι.
Είναι σημαντικό γιατί είναι στην έδρα μας και είναι ένα σημαντικό βήμα γι΄ αυτό που τα τελευταία χρόνια συνέχεια έχουμε στο μυαλό αλλά δεν το κάνουμε πράξη, να πάμε σε έναν τελικό μετά από χρόνια
“.

Για αυτά που πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ: “Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση από την αρχή μέχρι το τέλος. Να μετατρέψουμε την αδυναμία μας στο ριμπάουντ στο πιο δυνατό μας όπλο. Νομίζω είμαστε αρκετά καλύτεροι πλέον, έχουμε καλύτερο πρόσωπο σε άμυνα, θα είμαστε έτοιμοι“.

Για αυτό που μπορεί να σημαίνει για το ίδιο το πρώτο παιχνίδι του στον ΠΑΟΚ με την επιστροφή του στην ομάδα: “Από χθες λίγο το στομάχι μου είναι κάπως, εύχομαι να έχει κόσμο, θα μας βοηθήσει πολύ. Είναι ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, τους θέλουμε δίπλα μας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…