Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Να φτάσουμε στα πλέι οφ”

“Να φτάσουμε στα πλέι οφ”

skourtopoulos

skourtopoulos

Την ίδια επιτυχημένη -με την περσινή- πορεία θέλει να ακολουθήσει το Ρέθυμνο, το οποίο έχει θέσει δύο στόχους στο φετινό πρωτάθλημα.

Το πρώτο είναι να ακολουθήσει την ίδια και καλύτερη πορεία και πέρυσι φτάνοντας μέχρι τα πλέι οφ και το δεύτερο να επιτύχει στην προσπάθεια της να καταστεί ομάδα ολόκληρης της Κρήτης με έδρα το Ρέθυμνο, εξού και η αλλαγή ονομασίας σε Ρέθυμνο Cretan Kings.

Στον πάγκο της ομάδας θα κάθεται και φέτος ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε: “Το πρωτάθλημα αναμένεται ενδιαφέρον και αμφίρροπο. Έχουμε πλέον ένα γκρουπ τεσσάρων με πέντε ομάδων που και οι μεταξύ τους “μονομαχίες” αλλά και με τις υπόλοιπες ομάδες θα είναι πολύ δυνατές. Στην συνέχεια υπάρχει ένα άλλο γκρουπ, στο οποίο οι ομάδες έχουν μικρές διαφορές και στα μεταξύ τους παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολο να κάνεις μία πρόβλεψη όσον αφορά το νικητή. Αυτό που θα παίξει ρόλο είναι ποιοι θα μπορέσουν να κρατήσουν μία σταθερότητα μέσα στην χρονιά. Να μην έχουν λειτουργικά προβλήματα και να μπορέσουν να αξιοποιήσουν όλες τις δυνατότητες που έχουν. Περιμένουμε δηλαδή ένα πρωτάθλημα με αρκετές εκπλήξεις και πολλές αμφίρροπες “μονομαχίες”.

Όσον αφορά την ομάδα μας, είναι ανανεωμένη για μία φορά ακόμη. Διαθέτουμε ένα “κράμα” έμπειρων και νέων παικτών. Έχουμε αλλάξει αρκετά πράγματα και ο στόχος για μας παραμένει ο ίδιος, δηλαδή η είσοδος στα πλέι οφ. Θεωρούμε ότι πρέπει να κάνουμε καλύτερη σεζόν εντός έδρας σε σχέση με πέρυσι. Να έχουμε λιγότερες απώλειες και να μπορέσουμε να είμαστε δυνατοί στα εκτός έδρας για να πάρουμε κάποια αποτελέσματα που χρειάζεται για να φτάσουμε μέχρι τα πλέι οφ. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε υγεία, χωρίς τραυματισμούς και χωρίς απώλειες παικτών κατά την διάρκεια της σεζόν”.

Ο αρχηγός της ομάδας, Σταύρος Σχίζας δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω για 2η συνεχόμενη σεζόν στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με την φανέλα του Ρέθυμνο Cretan Kings. Είμαι βέβαιος ότι όπως και πέρυσι έτσι και φέτος το πρωτάθλημα θα είναι συναρπαστικό. Οι ομάδες που μετέχουν είναι πολύ δυνατές, κάνοντας ακόμη πιο αμφίρροπες τις αναμετρήσεις. Σίγουρα η σταθερότητα μετράει πολύ σε έναν “μαραθώνιο” και οι ομάδες που θα το επιτύχουν θα έχουν περισσότερες πιθανότητες για κάτι καλό. Αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία την έναρξη του πρωταθλήματος και εύχομαι σε όλες τις ομάδες υγεία και καλή επιτυχία.

Από κει και πέρα, το Ρέθυμνο Cretan Kings αναμένεται να αποτελέσει για μία ακόμη φορά έναν εκ των πρωταγωνιστών της φετινής Basket League. Με σκληρή δουλειά και πειθαρχία στο παιχνίδι μας μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε μία καινούρια ομάδα, με πολύ ταλέντο και όρεξη για δουλειά. Ο στόχος μας δεν αλλάζει, καθώς θέλουμε την είσοδο στα πλέι οφ αρχικά και στην συνέχεια ότι ήθελε προκύψει. Εύχομαι υγεία στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου για να ανεβάσουμε το Ρέθυμνο Cretan Kings ψηλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…