Κεντρική Basket League Άρης “Να διαχειριστούμε την κόπωση”

“Να διαχειριστούμε την κόπωση”

aris priftis olimpia galis cup

aris_priftis_olimpia_galis_cup

Ο Άρης αποτελεί την έτερη ελληνική ομάδα (με την ΑΕΚ) που επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και επιθυμεί να πραγματοποιήσει αξιόλογη πορεία και όχι να μείνει ικανοποιημένος απλά και μόνο με τη συμμετοχή.

Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Γιούροκαπ, επεσήμανε επί αυτού πως “O Άρης επιστρέφει στην Ευρώπη ύστερα από τρία χρόνια και ο στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης. Μπορούμε να θέσουμε τους υπόλοιπους στόχους μας μετά τα πρώτα 3-4 ματς. Η συμμετοχή στο Γιούροκαπ θα μας βοηθήσει να βρούμε ρυθμό, αλλά θα πρέπει να διαχειριστούμε την κόπωση. Συμμετέχουμε σε ένα γκρουπ με καλές ομάδες” ενώ, όσον αφορά το ματς της πρεμιέρας με την Τραμπζονσπόρ, εξήγησε ότι:

“Η Τραμπζονσπόρ είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, που διαθέτει μια επικίνδυνη τριάδα Αμερικανών στην περιφέρεια και έμπειρη φροντ λάιν. Η τουρική ομάδα είναι καλή στο τρανζίσιον και έχει παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκα. Έπειτα από μια σκληρή ήττα στην λίγκα τους, περιμένουμε να επιστρέψουν στο παιχνίδι της Τετάρτης συγκεντρωμένοι”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Θόδωρος Ζάρας, σχολίασε: “Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στο Γιούροκαπ και θα είναι δύσκολο. Παρακολουθήσαμε τη Τραμπζονσπόρ και πρόκειται για πολύ καλή ομάδα. Όταν παίζεις στην Ευρώπη υπάρχουν μεγαλύτερες προσδοκίες. Θα πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα και το κλειδί γι’ αυτό είναι η συγκέντρωση. Προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε για ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο ό,τι δουλέψαμε στις προπονήσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…