Κεντρική Basket League Άρης “Μεγαλώσαμε με αυτά τα ντέρμπι”

“Μεγαλώσαμε με αυτά τα ντέρμπι”

xanthopoulos1

Για τη νίκη επί της Μπουντούστοντ, αλλά και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Ο άσσος του Άρη, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ότι δεν ήταν εύκολη η νίκη επί των Μαυροβούνιων, ενώ υπογράμμισε την άμυνα και τη διάθεση της ομάδας. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τη σημαντικότητά του, ενώ δήλωσε ότι δεν του προξενεί εντύπωση το δεύτερο sold out.

Αναλυτικά όσα είπε στο arisbc.gr:
Απέναντι στην Buducnost μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παρκέ και φτάσαμε σε μία άνετη νίκη, απέναντι σε μία καλή ομάδα. Με την άμυνα και τη διάρκεια στην απόδοσή μας κάναμε το παιχνίδι να μοιάζει εύκολο, στην πραγματικότητα μόνο εύκολο δεν ήταν. Οι αγώνες είναι συνεχόμενοι και δεν προλαβαίνουμε να μένουμε σε νίκες ή ήττες. Από τον αγώνα με την Buducnost κρατάμε τη διάθεση, το ομαδικό πνεύμα και την καλή άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Στοιχεία που πρέπει να έχουμε στις δύσκολες αναμετρήσεις που μας περιμένουν“.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: “Σε δύο μέρες έρχεται ακόμα ένα δύσκολο ματς, απέναντι στον ΠΑΟΚ, το οποίο φυσικά έχει τη δική του σημασία. Μεγαλώσαμε μ’ αυτά τα μεγάλα ντέρμπι. Εγώ προσωπικά τα έχω βιώσει διά ζώσης από την αντίπαλη πλευρά και ανυπομονώ να το ζήσω ως παίκτης του Άρη. Γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι για τον κόσμο, όμως εμείς οφείλουμε να παραμείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο και το αγωνιστικό πλάνο μας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, με συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία, η οποία βρίσκεται σταθερά στις κορυφαίες θέσεις τα τελευταία χρόνια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε συγκεντρωμένοι στο παρκέ και να κάνουμε το παιχνίδι μας, ρίχνοντας το βάρος στην άμυνα, μέσα από την οποία μπορούμε να βγάλουμε κάποια εύκολα καλάθια“.

Για τον κόσμο και το sold out: “Πληροφορήθηκα για το σολντ άουτ και ομολογώ ότι δε μου προκάλεσε έκπληξη. Ο κόσμος είναι από το ξεκίνημα στο πλευρό μας και θέλουμε να συνεχιστεί αυτό, αφού η βοήθειά του είναι καταλυτική για την επίτευξη των στόχων μας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…