Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Μεγάλη προσμονή”

“Μεγάλη προσμονή”

serelis lavrio pagkos

serelis-lavrio-pagkos

Το Λαύριο κατάφερε να βρει μια θέση στη φετινή Α1 από το “παράθυρο” καθώς αντικατέστησε τον ΚΑΟΔ, ο οποίος αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα. Ο σύλλογος της ανατολικής αττικής ετοιμάζεται για τα “μεγάλα σαλόνια” στηριζόμενος στον κορμό των παιχτών, ο οποίος τον οδήγησε μέχρι τη Basket League, και στην τεχνική ηγεσία του Χρήστου Σερέλη, που διατηρεί το τιμόνι της ομάδας για 13η συνεχόμενη σεζόν!

Ο έμπειρος προπονητής, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, χαρακτήρισε την επερχόμενη σεζόν ως τη δυσκολότερη στην ιστορία του συλλόγου αλλά υπογράμμισε, παράλληλα και την προσμονή της έναρξης της: “Η χρονιά αυτή είναι η δυσκολότερη στην ιστορία του Λαυρίου και συνάμα αυτή με τη μεγαλύτερη προσμονή. Από όλους μας. Τη διοίκηση, τους προπονητές, τους παίκτες και φυσικά τον κόσμο. Στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλο από την παραμονή μας στην κατηγορία. Θέλουμε να απολαύσουμε κάθε στιγμή και στο τέλος να τα έχουμε καταφέρει”.

Ο αρχηγός της ομάδας, Διονύσης Γιαννακόπουλος, από την πλευρά του, σημείωσε: “Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας που μας δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστούμε στην Α1 και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το καλύτερο αγωνιστικό μας πρόσωπο σε κάθε ματς ώστε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής μας στην κατηγορία. Η ομάδα εδώ και χρόνια βασίζεται στην αρμονική συνεργασία όλων των ανθρώπων που ανήκουν στο Λαύριο και έτσι θα συνεχίσουμε ώστε να πετύχουμε το στόχο μας και τώρα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …