Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Με την πλάτη στον τοίχο

Με την πλάτη στον τοίχο

verginis panionios osfp

verginis-panionios-osfp

Ο Απόλλωνας Πάτρας έχει πραγματοποιήσει κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, μετρώντας τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Θανάσης Παπαχατζής έφυγε από τον πάγκο της ομάδας, με τον Κώστα Μέξα να τον αντικαθιστά και να επιθυμεί να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο αυριανό (31/10) εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα.

Πολλά περιθώρια για νέα ήττα δεν υπάρχει, όπως παραδέχθηκε ο Δημήτρης Βεργίνης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας πως οι πατρινοί δεν μπορούν να “ανασάνουν” βαθμολογικά.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
H εβδομάδα που πέρασε σημαδεύτηκε από μία απομάκρυνση και δύο νέες συνεργασίες. Από τη μία ο coach Θανάσης Παπαχατζής μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα της ομάδας μας έλυσε τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα CARNA και από την άλλη, βρέθηκε άμεσα ο αντικαταστάτης του, που είναι ο προπονητής, Κώστας Μέξας. Σε αυτά προσθέστε και τη νέα μεταγραφική κίνηση του Γιάννη Κουζέλογλου, ο οποίος από την Τετάρτη ανήκει στην οικογένεια του Απόλλωνα και θα καλύψει ουσιαστικά το κενό του Βασίλη Νιφόρα που εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του δεν μπορεί να είναι κοντά μας.

Τους καλωσορίζουμε και τους δύο ενώ τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Θανάση Παπαχατζή για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο το προηγούμενο διάστημα και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην πορεία της καριέρας του. Σε ότι αφορά στον Κώστα Μέξα είναι ένας φιλόδοξος προπονητής ο οποίος ήρθε για να μας βοηθήσει να αναστρέψουμε την κατάσταση που υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή και να μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε. Είναι σημαντικό ότι έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας μιας και το πρωτάθλημα βρίσκεται στο ξεκίνημα του όμως η δουλειά θα πρέπει να είναι συστηματική και να βάλουμε πάνω απ’ όλους και απ’ όλα την ομάδα για να φτάσουμε στο στόχο μας.

Αυτή η εβδομάδα, όπως γίνεται αντιληπτό, ήταν δύσκολη για εμάς, καθώς εκτός απ’ αυτές τις εξελίξεις είχαμε να διαχειριστούμε και την τρίτη συνεχόμενη ήττα μας στο πρωτάθλημα, η οποία δεν μας επιτρέπει να “ανασάνουμε” βαθμολογικά και παραμένουμε στις τελευταίες θέσεις του πίνακα. Θεωρώ όμως, ότι ήλθε η ώρα η ομάδα να μπει στο δρόμο των επιτυχιών και να φέρει το πρώτο διπλό. Όπως έχω ξαναπεί το χρωστάμε αφενός στους ίδιους μας τους εαυτούς κι αφετέρου στον κόσμο της Πάτρας που τόσο έχουμε πικράνει με τις ήττες μας. Παράλληλα, έχουμε έναν ακόμη λόγο για να κερδίσουμε μέσα στην Καβάλα, καθώς θέλουμε να πάρουμε τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό μας από το Κύπελλο Ελλάδος τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο νέος μας προπονητής τις πρώτες ημέρες της παρουσίας του στην Περιβόλα έχει δουλέψει πολύ και στον τομέα της ψυχολογίας μας και ευελπιστώ να τον δικαιώσουμε με το αποτέλεσμά μας μέσα στην Καβάλα.

Είναι ένας δύσκολος αγώνας, όμως με καλή και συντονισμένη προσπάθεια μπορούμε να τα καταφέρουμε και αυτό θα επιδιώξουμε, γιατί το έχουμε ανάγκη και βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Το Σάββατο τα σπουδαία λοιπόν…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…