“Με σεβασμό”

djordjevic panathinaikos omadiki

djordjevic-panathinaikos-omadiki

Προσγειωμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας του για το Κράσνονταρ, τόνισε ότι όλοι σέβονται την ομάδα της Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ακόμα, υπογράμμισε ότι με συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Είναι το εναρκτήριο ματς της Ευρωλίγκας και αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα στη Ρωσία. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και είναι βέβαιο πως θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να παίξουμε καλά σε άμυνα κι επίθεση, αν θέλουμε να αρχίσουμε νικηφόρα“.

Από την πλευρά του ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, δήλωσε: “Όπως πάντα, ο Παναθηναϊκός αρχίζει τις υποχρεώσεις του με σεβασμό στην ιστορία του, τον αντίπαλό του και τη διοργάνωση. Η Ευρωλίγκα είναι ένας μαραθώνιος που συναρπάζει τους φιλάθλους, οι οποίοι παρακολουθούν αγώνες και παίκτες υψηλού επιπέδου. Η Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι πολύ καλή ομάδα και την αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και σοβαρότητα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θα κάνουμε το παν για ένα θετικό ξεκίνημα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…