Κεντρική Διεθνή “Με αυτοπεποίθηση στην Κων/πολη”

“Με αυτοπεποίθηση στην Κων/πολη”

jaycee carroll

jaycee carroll

Για το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε μίλησε ο Τζέισι Κάρολ. Ο άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα ταξιδέψουν με αυτοπεποίθηση στην Κωνσταντινούπολη, ενώ εστίασε στην άμυνα. Ακόμα, σχολίασε τη νέα ομάδα των Τούρκων και τέλος υπογράμμισε ότι θα πρέπει να κρατήσουν αήττητη την έδρα τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Θα πάμε στην Κωνσταντινούπολη με αυτοπεποίθηση και έτοιμοι για ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο, γιατί έχουν μία πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Το να παίξεις στην Κωνσταντινούπολη είναι πάντα δύσκολο και ακόμα περισσότερο στο γήπεδο τηςς Φενέρ. Η άμυνα θα είναι κρίσιμη. Για μας όλα ξεκινούν από την άμυνα. Θα πρέπει να είμαστε σκληροί, δυνατοί και να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Αν αμυνθούμε καλά, μας επιτρέπεται να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση.

Πιστεύω άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονταν πέρσι. Είναι διαφορετική ομάδα, αλλά και πάλι θα πρέπει να αμυνθούμε οσο καλύτερα μπορούμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας στην επίθεση. Είχαν μία πολύ κακή βραδία στο Στρασμβούργο και τώρα θα “δαγκώνουν” σε κάθε μπαλιά.

Το να παίζεις εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα είναι πάντα δύσκολο. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε φρούριο την έδρα μας στην Μαδρίτη και παράλληλα να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε εκτός έδρας. Ελπίζουμε ότι η πρώτη εκτός έδρας νίκη θα έρθει απέναντι στη Φενέρμπαχτσε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…