Κεντρική Διεθνή Λαζάρεφ στην ΤΣΣΚΑ

Λαζάρεφ στην ΤΣΣΚΑ

ivan lazarev csska moscow

ivan-lazarev-csska-moscow

Σε μία ακόμα μεταγραφή προχώρησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, ήρθε σε συμφωνία χθες (07/10) με τον Ιβάν Λαζαρεφ.

Ο 24χρονος σέντερ, είχε ξεκινήσει προπονήσεις με την Ντιναμό Μόσχας, όμως τα προβλήματα της, τον οδήγησαν στην “ομάδα του στρατού”. Ο Έλληνας τεχνικός της ρωσικής ομάδας, δήλωσε: “Όταν η Ντιναμό απέκτησε προβλήματα και εμείς χάσαμε αρκετούς παίκτες, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε τον Ιβάν. Μου αρέσει η κινητικότητα και η αφοσίωσή του. Είναι ενθουσιασμένος που ήρθε στην ΤΣΣΚΑ και ζει το όνειρό του. Η ζωή κάνει πολλές στροφές και δεν γνωρίζουμε ποιο σενάριο είναι γραμμένο για εμάς. Τώρα ο Ιβάν έχει μια εξαιρετική ευκαιρία. Είναι πολύ κινητικός για το ύψος του και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει και θα βοηθήσουμε και εμείς εκείνον“.

Από την πλευρά του ο αθλητής δήλωσε ενθουσιασμένος: “Αλήθεια, είμαι σοκαρισμένος. Τα πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα. Και μόνο το να βρίσκεσαι στις προπονήσεις της ΤΣΣΚΑ είναι απίστευτο, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Είναι μεγάλη τιμή αλλά και υποχρέωση ταυτόχρονα. Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία στο 100% και θα βάλω τα δυνατά μου για να αποδείξω στους προπονητές ότι μπορώ να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…