Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Κόστισαν τα φθηνά λάθη”

“Κόστισαν τα φθηνά λάθη”

PAOK Soulis Markopoulos Pagkos

PAOK-Soulis Markopoulos-Pagkos

Απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι η ήττα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα “φθηνά” λάθη των παικτών του, ενώ εστίασε και στην κούραση που υπάρχει, καθώς και στους τρεις παίκτες που ήταν εκτός προπονήσεων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Συγχαρητήρια στον Άρη. Είχε περισσότερες δυνάμεις, έπαιξε πιο ορθολογικά στο τέλος του αγώνα και πήρε τη νίκη. Εμείς κάναμε “φτηνά” λάθη και κυρίως μαζεμένα, ιδίως επιθετικά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγούμε εκτός ρυθμού. Τα επιθετικά ριμπάουντ ήταν σίγουρα καθοριστικά, αλλά πιστεύω ότι τα λάθη μας ήταν αυτά που έδωσαν τη νίκη στον Άρη. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Άρη.Τα λάθη μας ήταν επιθετικά. Αμυντικό λάθος δεν υπάρχει. Στην άμυνα είναι ομαδική δουλειά. Υπάρχει η κούραση. Εχουμε και προβλήματα. Τρεις παίκτες δεν προπονήθηκαν και δεν ξέραμε αν θα παίξουν. Το μυαλό στο τέλος δεν λειτούργησε όπως έπρεπε λόγω της πίεσης“.

Τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Ουίλιαμ Χάτσερ, ο οποίος δήλωσε: “Έγινε ένα παιχνίδι με σκαμπανεβάσματα στο σκορ. Τετοιοι αγώνε όταν γίνονται στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου με τόσο κόσμο κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ο καθοριστικός παράγοντας για τη νίκη του Άρη ήταν τα ριμπάουντ. Πήραν 19 επιθετικά και αυτό τους έδωσε έξτρα κατοχές. Αυτό ήταν το σημείο-κλειδί για το τελικό αποτέλεσμα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…