Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Κόλαση, η χθεσινή νύχτα”

“Κόλαση, η χθεσινή νύχτα”

Sakota

Sakota

Η ΑΕΚ είχε ένα σχετικά εύκολο απόγευμα απέναντι στην ομάδα των Τρικάλων, την οποία νίκησε με 82-65. Ο τεχνικός της “Βασίλισσας”, Ντράγκαν Σάκοτα, δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών στο σημερινό παιχνίδι, ενώ τόνισε πως έπεσε πολύ περισσότερο βάρος, απ’ ό,τι θα έπρεπε, στον Κρις Ουόρεν.

Αναλυτικά:
Συγχαρητήρια στην ομάδα αλλά και στον Κώστα (σ.σ.: Φλεβαράκη) για τις δύο νίκες των Τρικάλων στο ξεκίνημα. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο. Ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι. Σε κάποια σημεία θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι, όπως τα ριμπάουντ. Εάν αυτό ήταν όπως πρέπει δεν θα είχαν ευκαιρία να σκοράρουν στις δεύτερες επιθέσεις.

Τα λάθη, 16 τον αριθμό, είναι σημαντικά. Υπάρχει ακόμα άγχος, τα πράγματα συνεχίζουν να είναι δύσκολα και πρωτόγνωρα. Πρέπει να αντιδράς κάθε φορά. Κρατάμε την εμφάνιση, που ήταν καλύτερη από τις προηγούμενες, αλλά και τη νίκη. Συνεχίζουμε περιμένοντας το επόμενο παιχνίδι”.

Για τον Ντούσαν Σάκοτα και την εμφάνιση του Ουόρεν: “Λέγαμε για αλλαγές αλλά ποτέ δεν είπαμε ονόματα. Είναι ένα θέμα που συζητάμε και δεν μπορώ να απαντήσω. Ο παίκτης δικαιούται να κάνει μια καλή εμφάνιση, τον φέραμε σαν καλό παίκτη. Ορισμένα παιδιά δεν κάνανε καλές εμφανίσεις γιατί δεν ήμασταν όλοι μαζί ώστε να δείξουμε καλά πράγματα. Έπεσε πολύ… βάρος πάνω στον Ουόρεν. Σίγουρα θα κάνουμε την ανάλυση αυτές τις μέρες και θα πούμε περισσότερα. Ο Ντούσαν είναι λίγο καλύτερα συγκριτικά με χθες. Ήταν… μια κόλαση για εμάς η χθεσινή νύχτα”.

Για τον Ανοσίκε: “Είναι τραυματίας. Αν βάλουμε τι ακούγεται και τα συζητάμε όλα δεν θα έχουμε αποτέλεσμα. Θέλουμε ηρεμία για να πάρουμε αποφάσεις κι εμείς. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε με εξετάσεις αλλά και με τους γιατρούς”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…