Κλωνοποίηση!

kids klonoi

kids-klonoi

Εντάξει, άνθρωποι είμαστε και τα λάθη είναι ανθρώπινα. Κι επειδή -δεν μπορεί, περί λάθους πρόκειται- είπαμε να μην βγάλουμε επώνυμα στον αέρα. Αν και τον τελευταίο καιρό γίνονται αρκετά… λαθάκια (πόσο πιο sic μπορούσε να είναι η έκφραση), πιστεύουμε ότι απλά είναι… ο Ερμής ανάδρομος και -πού θα πάει- θα φτιάξει (εκτός κι αν η στενή επαφή με τον γνωστό αγράμματο προκαλεί παρενέργειες).

Ξεκινά αύριο το Eurocup, ξεκινά και η Euroleague. Ο Σύνδεσμος Κριτών της Αθήνας (ΣΚΚΑ) έπρεπε να στείλει δύο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ λίστες, 12+1 Κριτών έκαστη, προκειμένου για να υπάρχουν τα άτομα που θα κάθονται στο τραπέζι της Γραμματείας. Οι λίστες, επαναλαμβάνουμε, είναι διαφορετικές, κατ’ απαίτηση της Ευρωλίγκας.

Σε κάθε λίστα υπάρχει ο 13ος, ο… αναπληρωματικός Κριτής. Όπως και οι υπόλοιποι 12, είναι άλλος για το Eurocup κι άλλος για την Euroleague. Κι αν δείτε τα ονόματα, αν μάλιστα δεν ξέρετε πρόσωπα και πράγματα, θα διαπιστώσετε πως ο “αναπληρωματικός” είναι άλλος στη μια και άλλος στην άλλη λίστα. Μόνο το μικρό τους όνομα (Χρήστος) είναι ίδιο.

Αν κανείς δει απλά τις λίστες δεν θα αντιληφθεί ότι υπάρχει πρόβλημα. Αν τις δει κάποιος που ξέρει θα διαπιστώσει πως στις δύο διοργανώσεις “ο 13ος Κριτής” είναι το ίδιο πρόσωπο, που τυγχάνει να έχει δύο επίθετα. Με το ένα επίθετο μπήκε στη λίστα του Eurocup, με τα δύο σε αυτήν της Euroleague. Στο facebook, πάντως, χρησιμοποιεί στον ίδιο λογαριασμό και τα δύο επίθετα.

Προφανώς πρόκειται για… ανθρώπινο λάθος, γι’ αυτό κι εμείς βοηθάμε στη διόρθωσή του. Γιατί εμείς αγαπάμε τους Κριτές (άδολα, χωρίς κέρδος, χωρίς οικονομική εξάρτηση, για να καταλαβαινόμαστε) και δεν θέλουμε να τους βλέπουμε να κάνουν τέτοια χοντροκομμένα λάθη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…