Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Κίνητρο το ΟΑΚΑ”

“Κίνητρο το ΟΑΚΑ”

Sasa Djordjevic Panathinaikos

Sasa-Djordjevic-PanathinaikosΟ Παναθηναϊκός έχει ξεχάσει ήδη το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με το μυαλό του να βρίσκεται μόνο στο αυριανό (22/10) παιχνίδι με την Καρσίγιακα στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκα.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και ο Όγκνιεν Κούζμιτς μίλησαν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης για το παιχνίδι με τους πρωταθλητές Τουρκίας.

“Θα αγωνιστούμε για πρώτη φορά στην έδρα μας στη φετινή Euroleague και θέλουμε να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη, μετά την ήττα στο Κράσνονταρ. Η Καρσίγιακα είναι πρωταθλήτρια Τουρκίας και διαθέτει συνδυασμό ταλέντου και εμπειρίας. Τη σεβόμαστε και γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά αν θέλουμε τη νίκη.

Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου, ενώ εκτιμώ ότι αποτελεί μεγάλο κίνητρο για μας το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε μπροστά στο κοινό μας στο ΟΑΚΑ“, τόνισε ο Σέρβος προπονητής.

Από την πλευρά του ο Σέρβος σέντερ, πρόσθεσε: “Μετά την ήττα στο Κράσνονταρ έχουμε επιπλέον κίνητρο και θέλουμε την πρώτη μας νίκη στη διοργάνωση στην έδρα μας. Η Καρσίγιακα είναι μία καλή ομάδα και θα πρέπει να αποδώσουμε σωστά. Περιμένουμε πολλά από τους φιλάθλους μας και θέλω να εκφράσω την ευχαρίστηση μου για την υποστήριξη τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…