Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Κίνητρο για τη συνέχεια”

“Κίνητρο για τη συνέχεια”

Giannoulis Larentzakis Kolossos

Giannoulis Larentzakis-Kolossos

O Γιαννούλης Λαρεντζάκης, αναδείχθηκε σε MVP της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1. Αμέσως μετά την παραλαβή του βραβείου του μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 2ης αγωνιστικής; “Δεν σημαίνει πολλά εάν δεν συνδυάζεται με τη νίκη, αλλά σίγουρα μου δίνει ψυχολογία και ένα έξτρα κίνητρο για τη συνέχεια”.

Τι θεωρείς ότι μπορεί να καταφέρει ο Κολοσσός H Hotels στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ της φετινής σεζόν; “Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη για τον Κολοσσό. Η ομάδα είναι εννιά χρονιές συνεχόμενες στην Α1 και είναι σημαντικό για ένα νησί αυτό. Οι στόχοι είναι όπως έχουμε πει πολλές φορές να σωθεί η ομάδα γρήγορα και ύστερα να κοιτάξει για πιο πολλά”.

Πόσο σε έχει βοηθήσει ο Κολοσσός H Hotels στην εξέλιξη σου; “Ο Κολοσσός με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και μου δείχνει εμπιστοσύνη. Αυτό ειδικά με κάνει να νιώθω πολύ καλά και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι”.

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου για το μέλλον; “Οι φιλοδοξίες μου δεν έχουν αλλάξει από το Σάββατο. Θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς να είμαι υγιής και να βοηθάω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…