Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Κερδισμένοι ό,τι κι αν γίνει”

“Κερδισμένοι ό,τι κι αν γίνει”

larentzakis lojeski olympiakos kolossos

larentzakis-lojeski-olympiakos-kolossos

Μετά τα δύο σερί θετικά αποτελέσματα, ο Κολοσσός φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ, για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μέσω του blog του στο esake.gr, στάθηκε στα προβλήματα που ταλανίζουν τους Ρόδιους, ενώ υπογράμμισε πως περιμένει την αντίδραση των “πρασίνων” μετά τη βαριά ήττα στην πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Αναλυτικά το blog:

“Γεια σας και πάλι.

Ερχόμαστε από μια καλή εβδομάδα, καθώς μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ρεθύμνου καταφέραμε να φύγουμε με το “διπλό” από την Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα, μετρώντας έτσι δύο σερί θετικά αποτελέσματα.

Στο παιχνίδι αυτό κάναμε αυτό που σχεδιάζαμε από την αρχή. Μπήκαμε δυνατά και συγκεντρωμένα, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, με αποτέλεσμα να πάρουμε μια διαφορά ασφαλείας, την οποία και διατηρήσαμε μέχρι το τέλος. Αντίθετα με τις υπόλοιπες εβδομάδες, αυτή όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι δεν κύλησε με τον καλύτερο τρόπο. Κι αυτό γιατί ο Μπιλλής γύρισε λίγο το πόδι του στην προπόνηση και έτσι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό. Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είμαστε υγιείς.

Τώρα, αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έρχεται από μια βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα και όπως είναι φυσικό θέλει να αντιδράσει. Εμείς, από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο. Το ζητούμενο είναι να μπούμε συγκεντρωμένοι, ειδικά στην άμυνα, αλλά και να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας, ώστε να πιέσουμε όσο μπορούμε.

Γενικά, όμως, σε τέτοια ματς με μεγάλους αντιπάλους μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε, γιατί συλλέγουμε εικόνες και εμπειρίες εν όψει της συνέχειας.

Γιαννούλης“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του είναι ο Κούρο Σεφκούρα. Ο Κούρο Σεγκούρα στις…