Κεντρική Ασίστ Shadow Καλώς ορίσατε

Καλώς ορίσατε

ebasket eikona

ebasket-eikona

Αυτό είναι το ανανεωμένο eBasket.gr! Ανανεωμένο, αλλά και προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες, έρχεται να δώσει απάντηση σε μια σειρά από ερωτήματα (αιτήματα), που κατά καιρούς μας είχατε θέσει. Δεν θα σας πούμε εμείς αν είναι πιο όμορφο, άλλωστε τα γούστα και οι προτιμήσεις διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Εμείς απλά θα σημειώσουμε κάποιες νέες δυνατότητες, που ξετυλίγονται μπροστά σας.

Οι τελευταίες ειδήσεις δεν σταματούν στις 50, όπως γίνονταν μέχρι πρότινος. Δεδομένου ότι ο μέσος όρος ημερήσιας καταγραφής ειδήσεων έχει ανεβεί πάνω από τον αριθμό 65, κάποιος που έμπαινε το βράδυ έχανε όλες τις πρωινές ειδήσεις. Αυτό δεν συμβαίνει πια, καθώς με τα βελάκια μπορείτε να γυρίσετε όσο πίσω αντέχετε…

Παραμένουμε στη “Ροή Ειδήσεων“. Ακριβώς από πάνω έχει μια λέξη (All) κι ένα βελάκι. Πατώντας το μπορείτε να επιλέξετε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει (όχι μόνο Α1 -για παράδειγμα- αλλά και την ομάδα που θέλετε) κι αυτόματα στη ροή ειδήσεων θα εμφανιστούν αποκλειστικά και μόνο τα νέα που εσείς θέλετε.

Λίγο πιο πάνω, υπάρχει ένας μεγεθυντικός φακός (στο βασικό μενού). Είναι το… ψαχτήρι, ή αλλιώς search για τους αγγλομαθείς. Γράψτε απλά τη λέξη (στα ελληνικά) και θα εμφανιστούν μπροστά σας όλα τα άρθρα -με ημερομηνία και φωτογραφία- που έχουμε δημοσιεύσει. Έτσι μπορείτε να μπείτε με ένα κλικ στη… βάση δεδομένων του site.

Στο βασικό μενού θα διαπιστώσετε πως όπου δεν υπάρχουν υποκατηγορίες, οι πέντε τελευταίες ειδήσεις έρχονται μπροστά σας, ώστε να μην χρειαστεί καν να κατεβείτε στην αντίστοιχη κατηγορία (π.χ. Β’ εθνική).

Αν πάλι κατεβείτε προς τα κάτω, στην εξαιρετικά πλούσια πρώτη μας σελίδα, μην ανησυχείτε για το πώς θα… επιστρέψετε στην κορυφή, καθώς το μενού (η μπάρα, δηλαδή, με τις βασικές επιλογές) σας ακολουθεί!

Ανά κατηγορία υπάρχει και διαφορετικός τρόπος προσέγγισης. Επιλέξαμε να μιλήσουμε με εικόνες στους φίλους του ΝΒΑ, όμως όλα αυτά μπορούν να διαφοροποιηθούν, καθώς το site είναι 100% δυναμικό κι όλα ανατρέπονται.

Τα υπόλοιπα σας αφήνουμε να τα ψάξετε μόνοι σας. Θελήσαμε να διατηρήσουμε τις βασικές αρχές, να μην φέρουμε τα πάνω κάτω, απλά να κάνουμε ακόμα πιο χρηστικό το eBasket, να σας δώσουμε τη δυνατότητα με ένα κλικ να βρείτε τα πάντα. Αν τα καταφέραμε, θα το πείτε εσείς.

Όπως και να ‘χει, πρέπει να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Δημήτρη Ρακόπουλο για την άοκνη προσπάθειά του, σε… βάρβαρες ώρες (μεταξύ 2-5 τα ξημερώματα), προκειμένου να μην διαταραχθεί η εικόνα που εσείς βλέπατε και βλέπετε. Το eBasket σέβεται τους φίλους του, απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής και βελτιώνεται, προκειμένου να ανταποκρίνεται στα “θέλω σας”.

Αυτό που δεν αλλάζει είναι η αταλάντευτη απόφασή του να είναι απέναντι στην εξουσία, να μην χαϊδεύει αυτιά, να είναι (αν και όταν το απαιτούν οι ανάγκες) συγκρουσιακό, αλλά να μην φοβάται να επιβραβεύσει ακόμα και τους… “εχθρούς του“.
Καλημέρα σε όλους (εκτός από τα καθάρματα)!…

Υ.Γ.: Για λίγες ημέρες (ή και… ώρες) θα συντελούνται μικροαλλαγές, προκειμένου να διορθωθούν τυχόν λαθάκια ή παραλείψεις. Φαντάζομαι αντιλαμβάνεστε όλοι ότι είναι λογικό, ένεκα του ότι πρόκειται για μια τεράστια βάση δεδομένων. Ελπίζουμε στη συμπάθειά σας…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…