Κεντρική Διεθνή “Καλύτερα να παίζαμε στο ΣΕΦ”

“Καλύτερα να παίζαμε στο ΣΕΦ”

Mrsic

Mrsic

Η κροατική Τσεντεβίτα, από την Τρίτη (13/10) βρίσκεται στην Ελλάδα, προκειμένου να προετοιμαστεί για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της ομάδας της χώρας της αδριατικής, Βέλικο Μρσιτς, μίλησε μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης επί ελληνικού εδάφους και στάθηκε κυρίως στις δυσκολίες αυτής της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Έχουμε προπονηθεί πολύ καλά από την αρχή της σεζόν. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά το πιο σημαντικό είναι να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να βελτιωνόμαστε. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα. έχουν κατακτήσει δύο φορές την Ευρωλίγκα τα τελευταία πέντε χρόνια κι έχουν πολύ καλούς Έλληνες και ξένους παίκτες. Το πλάνο μας είναι να κάνουμε ό,τι καλύτερο και στο τέλος του αγώνα να δούμε τι έχουμε καταφέρει“.

Εν συνεχεία, κλήθηκε να σχολιάσει πως το ματς θα γίνει στην Κρήτη κι όχι τη φυσική έδρα του Ολυμπιακού, το ΣΕΦ: “Το ότι θα παίξουμε στο Ηράκλειο δεν μας δίνει κάποιο πλεονέκτημα. ίσως να ήταν καλύτερα να παίζαμε στην έδρα τους, στον Πειραιά, γιατί τώρα θα έχουν μεγαλύτερο κίνητρο για να τα παίξουν καλά μπροστά στους φιλάθλους τους στο Ηράκλειο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…