Κεντρική Basket League Άρης “Είμαστε απογοητευμένοι”

“Είμαστε απογοητευμένοι”

priftis

priftis

Ο Άρης έδειξε εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρόσωπο, στην Τραπεζούντα, αλλά παρ’ ότι έφθασε κοντά στην “πηγή”, δεν ήπιε “νερό”, γνωρίζοντας την ήττα από την Τραμπζονσπόρ, στην πρεμιέρα του Γιούροκαπ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης εξέφρασε την απογοήτευση του για το αρνητικό αποτέλεσμα και τον τρόπο που αυτό ήρθε αλλά υπογράμμισε την ανάγκη να ξεχαστεί από τους παίκτες του και η προσοχή να επικεντρωθεί στο επερχόμενο ματς με το Λαύριο (18/10).

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που χάσαμε, έχοντας φθάσει τόσο κοντά στη νίκη. Δεν αποδώσαμε καλά στο man-to-man ενώ και η αντίδραση μας στο πικ-εν-ρολ δεν ήταν η επιθυμητή. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε, κάτι που συνέβη εξαιτίας της “ζώνης“, που δημιούργησε πρόβλημα στους αντιπάλους μας. Σημειώσαμε κάποια εύκολα καλάθια και κάνε κάποια σημαντικά κλεψίματα. Αυτό μας ανόρθωσε την αυτοπεποίθηση και φάνηκε στο παρκέ, στις κινήσεις μας και την απόδοση μας.

Χρειάστηκε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, στη συνέχεια, που δεν βγήκαν και οι αντίπαλοι μας το εκμεταλλεύτηκαν. Επίσης, ήμασταν κακοί στις βολές. Για εμάς το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν. Το ξεχνάμε και επικεντρωνόμαστε στην επόμενη αναμέτρηση, για το ελληνικό πρωτάθλημα”.

Από την πλευρά των παικτών, ο Τζέικ Κοέν, σημείωσε: “Ήταν απογοητευτικός ο τρόπος που ήρθε η ήττα. Ήμασταν τόσο κοντά. Παίξαμε καλά. Κάναμε, όμως, κάποια καθοριστικά λάθη, εκείνοι έβαλαν μεγάλα καλάθια και κάπως έτσι ήρθε αυτό η ήττα. Αν είχαμε λιγότερα λάθη το αποτελέσματα, ενδεχομένως να ήταν διαφορετικό.

Αυτό ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στο Γιούροκαπ και έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας ώστε να βελτιωθούμε. Αν ξεκινήσουμε από αύριο να διορθώνουμε τα “κακώς κείμενα”, τότε είμαστε στον σωστό δρόμο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…