Κεντρική Basket League Άρης Ηλεκτρονική διάθεση ειστηρίων

Ηλεκτρονική διάθεση ειστηρίων

Aris AEK Kosmos Nick Galis Hall

Aris-AEK-Kosmos-Nick Galis Hall

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης με την οποία έκανε γνωστό ότι από σήμερα (15/10), ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες με Μπουντούνστοντ (21/10) και ΠΑΟΚ (24/10). Οι τιμές ξεκινούν από τα 10 ευρώ για κάθε αγώνα, ενώ ήδη αρκετοί φίλοι των “κιτρινόμαυρων”, έχουν κλείσει θέση στο Nick Galis Hall.

Αναλυτικά:
“Η Άρης Κ.Α.Ε. ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι από σήμερα Πέμπτη (15/10) ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για τις αναμετρήσεις με την K.K. Buducnost (Τετάρτη 21/10, 19:00), για τη δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης του Eurocup και τον ΠΑΟΚ (Σάββατο 24/10, 21:00), για την τρίτη αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Οι φίλαθλοι του Άρη μπορούν να κλείσουν τα εισιτήριά τους για τους δύο αγώνες στη διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aris-eisitiria-agonon-15-16/ και τα συνεργαζόμενα σημεία του δικτύου της viva: Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, MediaMarkt, Reload, SevenSpots.

Οι τιμές των εισιτηρίων και για κάθε αγώνα:

ΘΥΡΕΣ ΤΙΜΗ
1-2-3-4 20€
5-6 10€
7-8-9-10 15€
ΠΑΙΔΙΚΟ (6-12 ετών) 5€
Η διάθεση των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Μελάθρου και το ARIS LEGEND STORE θα ξεκινήσει (και για τους δύο αγώνες) τη Δευτέρα 19/10, από τις 12:00 έως τις 20:00.

Η ΆρηςΣ Κ.Α.Ε. υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλαθλοι της ομάδας μας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια για τους δύο αγώνες, πρέπει να προσκομίσουν τον αριθμό ΑΜΚΑ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…