Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Οι προπονητές του καναπέ”

“Οι προπονητές του καναπέ”

Rethimno Apollon Patras Giannopoulos

Rethimno-Apollon Patras-Giannopoulos

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει τον Κολοσσό στο “Βενετόκλειο” το απόγευμα του Σαββάτου (17/10, 17:00) για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όμως ο Χάρης Γιαννόπουλος μόνο αγχωμένος δεν είναι.

Αντίθετα στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ προτιμάει να γράφει άλλα πράγματα, που τον κάνουν να ξεχνιέται από την πραγματικότητα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Ξεκίνησαν όλα τα πρωταθλήματα (ναι ξέρω το NBA δεν έχει ξεκινήσει ακόμα) κι οι προπονητές του καναπέ ξεκινήσαμε τα συμπεράσματα. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί σαν φίλαθλος των σπορ (μπάσκετ, τένις και Γιούβε) έχω να πω κι εγώ τη γνώμη μου. Από την τριγωνική επίθεση των Νιού Γιορκ Νικς μέχρι τον Ρότζερ Φέντερερ που δεν λέει να κερδίσει τελικό Γκραντ Σλαμ και μας παιδεύει. Για Αλέγκρι θα μιλήσω σε επόμενο μπλογκ γιατί είναι μια κατηγορία μόνος του.

Το θέμα είναι ότι το απολαμβάνουμε. Κάνουμε συζητήσεις για θέματα που τυχόν κατέχουμε, αλλά χωρίς να γνωρίζουμε λεπτομέρειες εντός της ομάδας κι είμαστε πεπεισμένοι ότι έχουμε δίκιο. Αυτές οι άσκοπες συζητήσεις όμως είναι που μας ελκύουν περισσότερο. Για πόση ώρα να συζητήσεις ότι δεν υπάρχουν δάσκαλοι στα σχολεία; Τα σπορ είναι αυτά που μας κάνουν να ξεφεύγουμε κι όχι να αδιαφορούμε.

Εδώ λοιπόν στο Ρέθυμνο μέχρι τώρα, μου έχουν μιλήσει πολλοί, που υποστηρίζουν την ομάδα χρόνια, έχουν άποψη κι είναι απολύτως σεβαστή. Θέλουν να δουν την ομάδα ψηλά κι είναι δίπλα μας για να βοηθήσουν. Ε, λοιπόν το Ρέθυμνο έχει τους λιγότερους προπονητές καναπέ. Η γνώμη τους δεν έχει να κάνει με τεχνικά θέματα, αλλά με γενικά σχόλια. Δεν πιστεύω να είναι και στην υπόλοιπη Ελλάδα έτσι. Αυτές οι καλτ φυσιογνωμίες είναι που μου αρέσουν. Μόνο δύο χρονάκια έλειψα, τι έγινε;”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…