Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Οι παίκτες είναι κομμάτια”

“Οι παίκτες είναι κομμάτια”

markopoulos

markopoulos

Ο ΠΑΟΚ, μετά το παιχνίδι με την Κηφισιά, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι και από τον αγώνα με τη Ζενίτ για τη δεύτερη αγωνιστική του Eurocup.

Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι, η αποστολή του “δικεφάλου του Βορρά“, σήμερα (22/10) πάτησε Ελλάδα, με τον τεχνικό της ομάδας κ. Σούλη Μαρκόπουλο, να τονίζει πως η ομάδα του πρέπει να βρει ενέργεια και αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“H ξεκούραση είναι ένα πολύ δύσκολο θέμα αυτή τη στιγμή. Μπορώ να πω ότι το ταξίδι μας ήταν εξοντωτικό! Αυτή τη στιγμή όλοι οι παίκτες είναι κομμάτια… Πρέπει τώρα να βρούμε τη δύναμη για τη συνέχεια και να δούμε ορισμένα πράγματα που κάνεις ο Άρης στο γήπεδο, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε το Σάββατο, να παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες και έχει βρει ρυθμό. Έχει βρει καλή χημεία και παίζει σε ένα γήπεδο που είναι φωτιά και θα είναι γεμάτο από κόσμο”, ανέφερε o 66χρονος τεχνικός.

Αναφορικά με το παιχνίδι του Σαββάτου (24/10) με τον Άρη, είπε: “Ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να έχει καταρχάς αυτοπεποίθηση, πολλή συγκέντρωση, να έχει υπομονή στο παιχνίδι του και να προσπαθήσει να αμβλύνει τις δυνατότητες που μπορεί να έχει η ομάδα του Άρη, απέναντι στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Κάθε παιχνίδι έχει διαφορετικό πρόσωπο και θα πρέπει να το εξετάζουμε τελείως διαφορετικά το ένα με το άλλο. Στη Ρωσία είχαμε ορισμένα καλά σημεία και ορισμένα σημεία τα οποία δεν ήταν καθόλου καλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…