Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Οι Πατρινοί αποκαλύπτονται

Οι Πατρινοί αποκαλύπτονται

apollon patras 2015 16

apollon patras-2015-16

Στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησαν σήμερα (07/10) τεχνικό τιμ και αθλητές. Στο πλαισιο της Media Day, οι Πατρινοί μίλησαν για τη νέα σεζόν που ξεκινά, τους στόχους της, αλλά και τις εκτιμήσεις τους.

Ο τεχνικός της ομάδας, Θανάσης Παπαχατζής, έκανε και μία αποκάλυψη, λέγοντας ότι οι Πατρινοί είναι κοντά στην απόκτηση ψηλού. Ο Νίκος Αργυρόπουλος με τη σειρά του, δήλωσε για τον αγώνα με το Ρέθυμνο: “Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί στην άμυνα και να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα”, ενώ πρόσθεσε: Πρέπει να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και όλοι μας να έχουμε τα αντανακλαστικά που χρειάζεται για να αποδράσουμε με τη νίκη“.

Ο Μάρτιν Πάλμπλαντ δήλωσε πως ανυπομονεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με τον Πέρι Πέτι να τονίζει πως: “Θα είμαι πανέτοιμος για τον αγώνα με το Ρέθυμνο για να μπορέσουμε με τους συμπαίκτες μου να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι της πρεμιέρας“.

Με τη σειρά του, ο Ντάρεν Ντανκαν δήλωσε: “Ο προπονητής μας έχει αναλύσει τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι όμως είμαι σίγουρος ότι όλοι μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στο πρωτάθλημα“.

Οι δύο… Τόνι, Μέιερ και Γουντς, εμφανίστηκαν ανυπόμονοι για το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς, αλλά και αισιόδοξοι, ενώ ο Ντίνος Νικολόπουλος δήλωσε για τον ματς με τους Κρητικούς: “Πολύ δυνατή ομάδα και τρέχει πολύ. Θα πρέπει να φανούμε πολύ δυνατοί για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό μέσα στην Κρήτη“.

Τελευταίος, αλλά όχι έσχατος, ο νεαρός Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος, που μαζί με το μπάσκετ συνδυάζει και τις σπουδές και όπως υπογράμμισε: “Θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ και είναι στο χέρι μου για το εάν θα με εμπιστευτεί ο προπονητής μου και όταν μπω θα δώσω το 100%

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…