Κεντρική Basket League Άρης Οι “κιτρινόμαυροι” αποκαλύπτονται

Οι “κιτρινόμαυροι” αποκαλύπτονται

Aris Media Day2

Aris-Media Day2

Σε μία όμορφη εκδήλωση, οι παίκτες του Άρη μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου και έδωσαν το στίγμα τους για τη νέα σεζόν. Παλιοί και νέοι δείχνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι για να πετύχουν κάτι σημαντικό με τη φανέλα του “θεού του πολέμου”, ξεκινώντας από την προσεχή Τετάρτη (07/10).

Aris-Media Day

Αρχικά, ο Βασίλης Σίμτσακ δήλωσε: “Οι απαιτήσεις είναι αυξημένες από πέρσι σε όλα τα επίπεδα και αγωνιστικά και διοικητικά. Το μόνο που εύχομαι είναι να έχουμε υγεία στην ομάδα. Μέσα από την πίστη και τη δουλειά πιστεύω θα πάμε πολύ καλά“, ενώ σχολίασε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ πως: “Είναι ένας στόχος που τον έχουμε βαθιά μέσα μας και το σκεφτόμαστε πάρα πολύ για το θεσμό του Κυπέλλου. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί σημαντικά, αλλά δεν παύουμε να παίζουμε στην έδρα μας και με τον κόσμο δίπλα μας έχουμε μεγάλες πιθανότητες να πάρουμε την πρόκριση“. Τέλος, σχολίασε και την επιστροφή των “κιτρινόμαυρων” στην Ευρώπη, λέγοντας: “Είναι πάρα πολύ σημαντικό για το πρεστίζ της ομάδας. Κάνει σημαντικά βήματα πρόοδου και παιχνίδι με το παιχνίδι θα πηγαίνει πιο ψηλά με στόχο κάποια στιγμή την επιστροφή στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρωλίγκα“.

Από την πλευρά του ο Τζέικ Κοέν, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την άφιξή του στον Άρη, ενώ μιλησε και για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Είναι πολύ όμορφα μέχρι στιγμής. Απολαμβάνω την πόλη και τη ζωή μου με τον Άρη. Το σημαντικό είναι ότι έχω εξαιρετικούς συμπαίκτες και κάθε προπόνηση είναι απολαυστική και ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά.

Είμαι ενθουσιασμένος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Κάνουμε καλή προετοιμασία μέχρι στιγμής. Το μόνο που έμεινε είναι να παίξουμε τον αγώνα, αλλά αν ρωτήσεις οποιονδήποτε ανυπομονεί για τον αγώνα”, ήταν τα λόγια του Αμερικανοισραηλινού αθλητή.

Ο Σπύρος Μούρτος με τη σειρά του μίλησε για τη νέα σεζόν, αλλά και τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Ευχομαι να είναι μία σεζόν με υγεία και με επιτυχία με την ομάδα μου. Θέλουμε να παλέψουμε και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι ένα ντέρμπι, ως γνωστόν. Ειδικά με τον τρόπο που διεξάγεται το Κύπελλο είναι ένας “τελικός“. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη“, σχολίασε αρχικά ο αρχηγός του Άρη, που συνέχισε μιλώντας για το δεύτερο σερί ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια: “Θα είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε στο δεύτερο σερί δύσκολο παιχνίδι. Την επιστροφή στην Ευρώπη την περίμενα με ιδιαίτερη ανυπομονησία. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό. Πιστεύω το ίδιο νιώθουν και οι οπαδοί“.

Ο Νίκος Δίπλαρος που έφυγε με περιπετειώδη τρόπο από την ΑΕΚ δήλωσε σχετικά: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Άρη, σε ένα μεγάλο Σύλλογο. Έχω να μάθω πολλά από αυτό το Σωματείο. Ανυπομονώ για όλα τα παιχνίδια, όχι μόνο για αυτό με την ΑΕΚ. Με καλή διαχείρηση και συγκέντρωση μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και στο δεύτερο σερί ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό“, ενώ τέλος μίλησε και για το πως αισθάνεται που θα αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση: “Ξέρω ότι ο Άρης ήταν χρόνια στην Ευρώπη και του αξίζει να είναι ξανά στην Ευρώπη. Αισθάνομαι πολύ όμορφα για αυτό και όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου θα παλέψουμε για την ομάδα και τον κόσμο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…