Κεντρική Διεθνή Η εξομολόγηση του Νέιτ

Η εξομολόγηση του Νέιτ

nate huffman

nate huffman

Ο Νέιτ Χάφμαν πριν από λίγες ημέρες διαγνώστηκε με καρκίνο στους πνεύμονες, στο τελικό στάδιο, και όπως ανέφερε ο ίδιος οι γιατροί του έδωσαν μόλις λίγους μήνες ζωής.

Ο άλλοτε παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ και των Τορόντο Ράπτορς ωστόσο, αντιμετωπίζει με αρκετή ψυχραιμία το πρόβλημα του, ενώ σε δηλώσεις του αναφέρει πως έχει λάβει αρκετά μηνύματα συμπαράστασης από πολλούς φιλάθλους.

“Πήγα στον ογκολόγο και μου είπε ότι έχω έξι με δώδεκα μήνες ζωής ακόμη. Αν κάνω χημειοθεραπείες, θα μπορούσα να ζήσω μέχρι δώδεκα μήνες. Διαφορετικά δεν θα αντέξω πάνω από έξι μήνες. Πραγματικά, δεν ξέρω τι να κάνω. Μιλάμε για μια πολύ δύσκολη απόφαση, επειδή η χημειοθεραπεία έχει πολλές παρενέργειες στο σώμα μου. Από αυτά που μου είπε ο γιατρός είναι ότι ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί θανάσιμα. Θεωρώ πως όλοι ξέρουν ότι ο Θεός κάνει θαύματα, αλλά ίσως δεν συμβεί αυτή τη φορά”.

“Εκτιμώ τα ευγενικά λόγια και τις προσευχές του κόσμου. Κάνω προσπάθεια να απαντήσω σε όλους. Με προσκάλεσαν στον αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Σικάγο. Έλαβα εκατοντάδες μηνύματα στο Facebook τις τελευταίες μέρες. Έλαβα πολλά μηνύματα από φιλάθλους που ήλπιζαν να με δουν στο Ισραήλ, όπου με αγαπούν και τους λείπω”.

Το πιο σημαντικό που έχει να αντιμετωπίσει είναι την αντίδραση του υιού του, στον οποίο δεν έχει αναφέρει τίποτα ακόμη. “Δεν έχω πει στο γιο μου ακόμα για την κατάστασή μου. Θα το κάνω άμεσα. Η σύζυγός μου το πήρε βαριά. Είναι δυνατή και με υποστηρίζει. Τακτοποιεί όλα τα γραφειοκρατικά. Είναι δύσκολο να κάνει όλα αυτά τα πράγματα. Απολαμβάνω κάθε λεπτό μαζί της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…