Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Φανταστική εμπειρία”

“Φανταστική εμπειρία”

marios matalwn matalon rethimno

marios-matalwn-matalon-rethimno

Στις προπονήσεις με το Ρέθυμνο επέστρεψε ο Μάριος Ματαλών. Ο έμπειρος αθλητής, μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου με την εθνική ενόπλων, συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Θανάση Σκουρτόπουλου για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Παρ’ όλα αυτά, η ατυχία χτύπησε και πάλι την πόρτα των Κρητικών, καθώς τραυματίστηκε ο Ράιαν Χάροου. Ο άσσος του Ρεθύμνου, υπέστη θλάση στη χθεσινή (14/10) προπόνηση και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Κολοσσό κρίνεται αμφίβολη.

Ο Μάριος Ματαλών, μίλησε για την εμπειρία του με την εθνική ενόπλων και για τη συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθύμνου.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: “Η όλη εμπειρία ήταν φανταστική. Μόνο και μόνο το ότι πηγαίνεις σε μία χώρα τόσο μακριά, εκπροσωπώντας την χώρα σου είναι κάτι μοναδικό. Η οργάνωση των Κορεατών ήταν εξαιρετική. Αγωνιστικά, όσο κερδίζαμε για μας ήταν όλα ωραία. Κερδίζαμε και προχωρούσαμε. Το ότι χάσαμε στον τελικό η ευθύνη ήταν καθαρά δική μας. Μπήκαμε χαλαροί. Τους είχαμε κερδίσει με μεγάλη διαφορά στον όμιλο. Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς και ατυχίες. Σίγουρα όμως η 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο είναι μία μεγάλη επιτυχία. Ήταν μία «μίξη» συγκυριών για να χάσουμε στον τελικό.

Το ασημένιο μετάλλιο το αφιερώσαμε στον Σάκη Γεωργοπαπαδάκο, ο οποίος στον 3ο αγώνα χτύπησε άσχημα τον ώμο του και ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Φυσικά, το αφιερώσαμε και στον κόουτς Σκροπολίθα που ήταν η τελευταία του μεγάλη διοργάνωση και θέλαμε να παίξουμε και για αυτόν“, ενώ πρόσθεσε: “Τώρα ουσιαστικά ξεκινάει η πραγματική δουλειά. Έχασα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας. Τώρα θα πρέπει να εγκλιματιστώ και να μπω στους ρυθμούς της ομάδας. Είναι κάτι που περίμενα από τον Αύγουστο. Το ματς της 1ης αγωνιστικής το είδα όλο από τη Νότια Κορέα. Είχαμε ξενυχτήσει με τον Βεργίνη και καθόμασταν δίπλα-δίπλα βλέποντας το ματς. Θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια και ελπίζω να βγούμε νικητές και στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…