Κεντρική Διεθνή “Έβγαλαν περισσότερη ενέργεια”

“Έβγαλαν περισσότερη ενέργεια”

Igor jovovic1

Igor-jovovic1

Απόλυτα συνειδητοποιημένος για τα αίτια της ήττας της ομάδας του εμφανίστηκε ο Ιγκόρ Γιόβοβιτς. Ο τεχνικός της Μπουντούστοντ, τόνισε ότι ο Άρης κέρδισε δίκαια καθώς έβγαλε περισσότερη ενέργεια, ενώ έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου για τη συνέχεια.

Αναλυτικά:
Ο Άρης δικαιούται απόλυτα τη νίκη και του δίνω συγχαρητήρια. Έβγαλε στο παρκέ περισσότερη ενέργεια και επιθετικότητα από μας, άνοιξε το παιχνίδι και ήταν πολύ άσχημο για μας ότι δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε. Προσπαθήσαμε να βρούμε ρυθμό, αλλά δεν το καταφέραμε. Κερδίσαμε δύο μεγάλα παιχνίδια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και ίσως να υπήρχε περισσότερη ευφορία από ότι έπρεπε. Πετούσε λίγο το μυαλό των παικτών. Πρέπει να δίνεις τα πάντα στο γήπεδο και τα 40 λεπτά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν ξέρω τι έγινε σήμερα και δεν βγάλαμε ενέργεια, αυτό θα πρέπει να το αναλύσουμε για την συνέχεια“.

Τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Άλεξ Μάριτς, ο οποίος δήλωσε: “Συγχαρητήρια στον Άρη για την δίκαιη νίκη του. Από το τζάμπολ μας πίεσαν και μας ανάγκασαν να βγούμε από το παιχνίδι μας. Μας έβγαλαν εκτός ρυθμού αγώνα και στα 40 λεπτά. Δεν είχαμε εφάμιλλη απόδοση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, όμως η νίκη του Άρη είναι απόλυτα δίκαιη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…