Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Έτοιμοι με Ολυμπιακό”

“Έτοιμοι με Ολυμπιακό”

Nik Calathes Panathinaikos Lokomotiv Kuban

Nik Calathes-Panathinaikos-Lokomotiv Kuban

Τα πάντα για να κάνουν χαρούμενους τους φιλάθλους τους, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, θα δώσουν στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με το Νικ Καλάθη, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά:
“Ήταν το πρώτο παιχνίδι μας στην Ευρωλίγκα. Ήταν πολύ σημαντικό. Παίξαμε με μια δύσκολη ομάδα, όμως νομίζω ότι δώσαμε ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε”, παραδέχθηκε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για το εάν τους στοίχισε η έλλειψη ενέργειας στα τελευταία λεπτά απάντησε: “Όχι, δεν πιστεύω ότι υπήρχε έλλειψη ενέργειας. Νομίζω ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση. Θα πρέπει να δούμε το βίντεο και να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Ειδικά τα τελευταία πέντε λεπτά, όπου είχαμε πρόβλημα στην εκτέλεση“. Είπε ακόμα…

Για το κουραστικό ταξίδι της επιστροφής τους στην Αθήνα:
“Έτσι είναι η ζωή μας. Τη Δευτέρα (19/10) έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι”.

Για το δεύτερο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την Basket League αυτή τη φορά (19/10, 20.30): “Έτσι είναι το μπάσκετ. Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα είμαστε δυνατοί”.

Για το γεγονός πως θα παίξουν για πρώτη φορά φέτος στο ΟΑΚΑ σε επίσημο ματς: “Αυτό είναι θαυμάσιο. Έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους στην Ευρώπη, οπότε θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το Game 2 με τη Μακάμπι. Υπό το βλέμμα του μεγαλομε…