Κεντρική Basket League Άρης “Αισιόδοξος για την ομάδα”

“Αισιόδοξος για την ομάδα”

aris priftis olimpia galis cup

aris_priftis_olimpia_galis_cup

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση, αλλα στεναχωρημένος από την ήττα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο τεχνικός του Άρη, τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, ενώ δε στάθηκε στην απουσία του Χάγκινς. Τέλος, εστίασε στη συνεργασία των ΓκιστΔιαμαντίδη που έκρινε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης:
“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Συγχαρητήρια και στα παιδιά για την προσπάθεια. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, μικρές λεπτομέρειες μας κόστισαν τη νίκη. Πιστεύω ότι ήταν πολύ κρίσιμο το δεύτερο ημίχρονο όπου κάναμε 10 λάθη. Αυτό βοήθησε τον Παναθηναϊκό. Ισορροπήσαμε στο δεύτερο μέρος τις επιλογές μας στο τρίποντο, σουτάραμε λιγότερα. Όταν βρήκε ο Παναθηναϊκός τη συνεργασία Διαμαντίδη – Γκιστ εκεί έγινε η ζημιά. Δεν αμυνθήκαμε σωστά, είχαμε κάποιες ολιγωρίες.

Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα, παρότι πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει το χρονικό περιθώριο. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε στο έντονο πρόγραμμα. Είναι δύσκολη η άλλη βδομάδα”.

Για την απουσία του Χάγκινς: “Δεν στέκομαι σε αυτό… Και το κάνω γιατί πιστεύω στη δύναμη της ομάδας. Αναμφίβολα η απρόοπτη απουσία του μας κόστισε, μπορεί να ήταν διαφορετικό το παιχνίδι, όμως η δύναμη της ομάδας είνι πάνω από πρόσωπα και πρέπει να καλύπτει τα όποια κενά παρουσιάζονται. Ο Χάγκινς είχε πυρετό, διάρροιες και εμετούς. Είναι στο νοσοκομείο για να έχει καλυτερη παρακολουθήση, να έχει ανάκαμψη. Σίγουρα δεν θα είναι 100% έτοιμος, ελπίζουμε να είναι καλά και να τον πάρουμε μαζί μας την Τραπεζούντα. Πρέπει να μάθουμε να προσαρμοζόμαστε“.

Για την αντίδραση του Άρη: “Είχε αισιόδοξα μηνύματα η σημερινή εμφάνιση. Περιορίσαμε το πικ εν ρολ του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο, όταν όμως βρέθηκε η συνεργασία Διαμαντίδη – Γκιστ επειδή εχουν ιδιαίτερα χαρακτηρτιστικά, προέκυψαν δικές μας ολιγωρίες“.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Ντομινίκ Ουότερς, ο οποίος τόνισε: “Είναι ποιοτική ομάδα και το έδειξαν. Το παιχνίδι πήγε στις δύο, τρεις κατοχές. Είναι σκληρή ήττα για μας. Είμαστε στενοχωρημένοι και απογοητευμένοι γιατί θέλουμε αυτά τα παιχνίδια να τα κερδίζουμε. Δεν με ενδιαφέρει τι λέγεται και τι ίσχυε. Εγώ ξέρω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα, ανταγωνιστική ομάδα, με παίκτες σε όλες τις θέσεις και πρέπει αυτά τα παιχνίδια να τα κερδίζουμε. Παίρνω την ευθύνη της ήττας γιατί έκανα κάποια κρίσιμα λάθη, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και αυτά τα λάθη έδωσαν στον Παναθηναϊκό την ευκαιρία να ξεφύγει“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…